28 October 2008

Hari Keluarga Puspakom (2nd Day)

Hari kedua....
acara bermula jam 5.30 pagi..utk kaum lelaki
solat subuh berjemaah,ceramah,tazkirah...


selepas bekpest...ronda2 dulu..pagi yg gelap..ohoho..pagi yg berkabus...sejuk dgn tiupan angin pantai..
dari jejantas ni boleh berjalan terus ke pantai...
gayat bila jenguk ke bawah...kereta dok lalu lalang...



bersiar2 kat kolam renang dulu sebelum masuk dewan..
tak larat nak pegang Tasha,dia nak terjun dalam kolam..pantang nampak air la dia ni

selepas bacaan doa...buat regangan otot2 dulu(taisho) ke apa benda nama tah le...


kanak2 ditempatkan kat dewan atas..siap ada acara utk dia org lagi dan ada staff yg menjaga dia org ni..kalau dok sekali dgn mak ayah dalam dewan..mau meragam budak2 ni kerana boring
dan selepas sorg ustaz bg tazkirah...saya keluar join budak2 kat dewan atas hehe...



Tasha dapat gelaran 'adik comei'...


acara meniup belon
tasha pun amik bahagian jugak...




kami masuk bilik pukul 1 lbh..alamakkkk..dah 'terkunci ' la pulak
sbb biasanya chek out kul 12...
amik pic ni sementara anak lelaki saya pi settle ...lepaskan tensen..



cenderahati dari puspakom...
next year...buat la lagi ekk...

Hari Keluarga Puspakom (1st Day)

Hari pertama.............:


Kami bertolak dari rumah jam 5 ptg...nasib baik jalan tak jem sbb pendaftaran bermula dari pukul 1 hingga 7 ptg...

Hotel Hydro Majestic,Batu Feringgi
kat lobi,sementara tunggu suami uruskan chek in
huhu lepak jap..penatnya
kami dapat bilik kat tingkat 4..kalau tinggi,nampak laut..lagi best..
penat drive...ciann...



apa2 pun..makan dulu...






lepas makan...masuk dewan..
















setiap cawanagn puspakom mengadakan persembahan-sketsa,boria,berlakon,menyanyi...mcm2 gelagat yg mengamatkan dewan...
-puspakom cawangan Ipoh,Taiping,Teluk Intan,Mak Mandin,Arau,Sungai Petani..dah..saya dah ingat dah..

suami di panggil bossnya naik kepentas...amboi tuan hj bkn main puji lagi ya..pekerja yg rajin,berdedikasi bla..bla ..bla..

dan saya turut dipanggil naik kepentas......

'dikenakan' oleh boss suami...tanya mcm2...






supriseeeee...Tasha dipilih dan diumumkan 'Kanak2 Comel ' yg menceriakan majlis...
org tepuk tgn,dia pun tepuk,org gelak dia pun gelak walaupun tak faham apa



belek hadiah yg dia dapat...

19 October 2008

SAMA...TP TAK SAMA...

kalau bergambar,asyik nak buat peace je..tp dia buat 1 jari

Senyummmm...


~~~~~~~@@@@@@@@@########&&&&&&&#########@@@@@@@@@@@@~~~~~~

ni pulak sapa...?
adakah dia org ni kembar?
muka mmg seiras....




actually ni anak ke 3 saya semasa berusia 2 th lebih
sekarang dah darjah 3..
baju yg dipakai tu,saya simpan dan Tasha pakai semula
1 th lebih dah boleh pakai baju kakaknya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.