17 November 2018

The Chicken Rice Shop


Beberapa hari lepas Anak dara saya,Si Alia mengajak saya keluar
mungkin dia faham
saya dah lama mereput kat rumah
dunia saya hanya rumah-hospital

Pada mulanya suami buat muka ala2 tak percaya
yalah mana saya pernah keluar tanya beliau
sejak berkerusi roda ni

Alia membawa saya dan adiknya ke EON Mall,prai
dah lunch kat rumah tp
sementara selera masih ada
makan jugak la nasi ayam ni


Laksa curry pilihan Eleena


semenatar saya dan Alia pilih nasi

last2 minta staff dia orang tapaukan sbb tak habis nak makan

15 November 2018

Antara Paparoti Dan Mamaroti


Roti,pilihan selepas tekak tak lalu nak telan nasi
tambahan pula dgn berbagai jenis dan perisa
kadang2 tak tau nak buat pilihan

Yang ni Paparoti perisa durian
rm5.60 sebiji,boleh tahan...
tapi puas hati bila menikmatinya masa panas2..


yang ni Mamaroti
ada anak saya cakap Paparoti lebih sedap
ada yg cakap Mamaroti lebih sedap
ada pulak yg cakap
Roti Boy paling sedap
hmm selera masing2,kan

apa pun si mamaroti ni sedap jugak di tekak saya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.