27 October 2009

Anugerah Akhlak Terpuji

Kelmarin...balik ja dari sekolah
dgn bangganya..dgn megahnya..
dgn kembang hidungnya..
anak pompuan saya yg form 4 tu bgtau
dia dapat anugerah akhlak terpuji
cuma 4 org ja dapat utk form 4..
dan beberapa org dari form 5..




ekceli dia ni aktif...teramat aktif dlm berbagai persatuan
kdg2 tu geram jugak dibuatnya...
tak sempat nak tumpu utk korikulum...
mana taknya...pesta pantun,choral speaking,berbahas,pidato
semua muka dia ada..
tu tak termasuk sukan lagi...

Alhamdulillah...dia khatam Quran semasa darjah 4 (10 th)
pantang tgk pompuan pakai pakaian tak cukup kain
atau yg bertudung tp baju singkat,ketat,melekat
direct kena kutuk kat dia ni la...mulut laser..

post signature

51 comments:

  1. Tahniah untuk anak kak kam, Alia. Ibunya tentu lagi bangga kan dengan anugerah yang anak terima. Sudah pasti Alia berakhlak mulia kerana hasil didikan kak kam juga. Semoga dia terus kekal berakhlak mulia hingga ke akhir hayat. Kakchik sangat suka dengar anak-anak remaja berakhlak mulia sebab setiap hari ada je jumpa remaja yang berakhlak buruk.

    ReplyDelete
  2. salam..terimakasih Fzi...alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. terimakasih kakcik..alhamdulillah...mudah2an sampai ke dewasa begitu akhlaknya...dia ni darjah 4 dah khatam quran..

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat anak kak, harap anak saya pun akan begitu...

    ReplyDelete
  5. wasalam ..wah! bertuah dapat anak macam alia tu. Tahniah buat kam's. Tadi nak chat tapi x dapat shout atau post pula..entahlah line kot di pedalaman x ok. Thank's a lot your support.

    ReplyDelete
  6. aya...dah sihat?insya Allah mudah2an...

    ReplyDelete
  7. thanks etuza...shoutbox mmg mcm tu...kena reload tp..tu yg malas tu kan..

    ReplyDelete
  8. salam kak,

    tahniah buat adik alia..mesti mak dia yg lebih kembang semangkuk nie...ekekekeke..

    ReplyDelete
  9. Fewit!!!!!
    Alhamadulillah alia dapat anugerah akhlak terpuji

    ReplyDelete
  10. Salam sis.,
    Syukur alhamdulillah....
    Bagus Alia..aktif....kiranya seimbang kurikulum dan Kokurikulumnya...syabas..:):)Tahniah utk makbondanya..:):)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak..
    mesti kembang2 mak pak nya..
    yelah terbukti la mak pak ajar yang btol sampai anak dpt hadiah akhlak terpuji.....
    tahniah lagi..
    kem salam pada alia....

    ps:salam perkenalan....

    ReplyDelete
  12. tahniah utk Alia..dan tahniah utk akak gak

    ReplyDelete
  13. Tahniah...bukan senang nak dpt anugerah cenggini. Ni kalo result SPM cantek..mesti senang2 aje dpt U...pasal koko dia pun cantek...

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah....Tahniah buat Alia dan k kam. Tumpang gembira :).

    ReplyDelete
  15. Tahniah untuk anak Kam. Semoga anugerah itu akan memberi semangat padanya untuk di masa-masa depan

    ReplyDelete
  16. jo...sbb tu la sekarang berada kat UK,kan..sbb pernah dapat anugerah tokoh pelajar..

    ReplyDelete
  17. cik puan nurmala...alhamdulillah...semoga begitu la smp dewasa

    ReplyDelete
  18. celotehcomel...thanks...alhamdulillah dididik sedaya yg termampu...
    salam ukhuwah jugak dari saya

    ReplyDelete
  19. cintamaniz...insya allah...rasanya semua mak ayah mengimpikan anak2nya menjejakkan kaki ke U..:)

    ReplyDelete
  20. sonokkkknye....bkn dia je..kita sbgai ibubapa lgilah kembang ek? hehehe...

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah..sejuk perut ibu mengandung..
    tahniah buat alia dan ibunya jugak..
    pandai didik anak.ibu contoh ni..=)

    ReplyDelete
  22. tahniah utk akak sekeluarga.... sungguh membanggakan....

    ReplyDelete
  23. tahniah,
    lawa la ank dara akak
    siap dpt anugerah akhlak terpuji..

    ReplyDelete
  24. salam..tentu sejuk perut ibu mengandung bila anak-anak dpt anugerah ni kan..semuga anak-anak kita semua berjaya di dunia dan di akhirat.

    ReplyDelete
  25. kak ina..kembang semangkuk juga la hehe

    ReplyDelete
  26. dotblogspotdotcom...amboi tergelait nak eja eh...terimakasih.

    ReplyDelete
  27. z...ooo z...calon apa tu...baby kecik lagi kan...:)

    ReplyDelete
  28. ieta...nak wat menantu ke hehe..anak ieta kecik2 lagi ..:) kan haziq kan..

    ReplyDelete
  29. solehah..terimakasih..mudah2an jadi solehah jugak..

    ReplyDelete
  30. salam..


    waahh...bagusnya anak cikgu ni..

    erm, terima kasih sudi singgag di blog ya..marilah kita bersahabat bersama-sama di sini ekk..

    singgah selalu ekk...

    ReplyDelete
  31. tahniah.

    anak berakhlak terpuji,,
    ibubapalah yang mmencoraknya..

    ReplyDelete
  32. cik amy...cikgu la yg memainkan peranan selain mak ayah..

    ReplyDelete
  33. tahniah dik..
    akak pun turut berbangga dengan adik..

    ReplyDelete
  34. jard...thanks for ur coment....:)cantik ker..:)

    ReplyDelete
  35. mar...kalau boleh nak dia pun mcm mar jugak...blajar tinggi2...

    ReplyDelete
  36. syukur alhamdullilah...

    semoga anak akak menjadi anak yg solehah...

    thanx singgah di blog i td..

    ReplyDelete
  37. er...en faizul...er..er..nak isi borang ke..:)

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.