Salam
biasanya saya buat roti jala
bersama kari ayam
tapi bila ada lebihan durian
(nampak mcm takda sapa nak makan)
oppss..saya tak gemarkan durian yg isinya lembik
atau masak ranum
saya lbh suka durian setengah masak/mengkal
santan,gula melaka 2 keping
sikit garam & daun pandan
dan sikit tepung jagung
roti jala ni senang dibuat
tp amik masa yg lama utk siapkannya
sedap nya... baru je bg tau kawan pasal kuah durian n roti jala td... dap nyeee =(
ReplyDeleteAssalamualaikum Kamsiah
ReplyDeleteadooooiii
kegemaran saya tu
Wassalam
sedap ke cicah kuah durian ?kari la best .
ReplyDeleteassalam kamsiah..akak pun lebih suka roti jala dengan kari ayam..
ReplyDeletekalau kuah durina ni akak suka makan dengan roti gardenia..
Hai!Selalu kuah kari je,
ReplyDeletekali ni ada kuah durian pula.
Hari ni saya sibuk merayau2 di Kedah.
Kak Kamsiah macam mak fida, tak suka durian yang lembik..
ReplyDeletesedapppnyer.... kak...
@misz beautymusim durian skrg...kalau jemu makan mcm tu ja...leh cuba cara ni
ReplyDelete@Rozali mintak la org rumah masakkan..
ReplyDelete@xazryxmasing2 ada selera tersendiri..akak balun ja..semua sedap hehe
ReplyDelete@kak Erna dgn roti gardenia pun sedap..
ReplyDelete@thomaspasti ada gambar menarik lepas ni dari U
ReplyDeleteIM selalu ajak ibu_suri makan roti jala + kari daging kat restoran Abang E Capati, Kulim.
ReplyDeleteassalamualaikum:)
ReplyDeletesuka bercicahkan kari ayam tapi
dengan kuah durian pun sodapppp:):)
@Insan Marhaenya...sedap kat situ..
ReplyDelete