18 May 2017

Sudu & Garfu Candy Crush @ KFC


Kata Alia,dia ada suprise utk emak..
semasa membuat pesanan kfc,saya cuma tunggu dimeja
tup2 bila pesanan sampai
tu dia...
ada 4 corak sudu dan garfu Candy Crush
(dia tau saya pemain tegar candy crush)

dengan setiap pembelian RM 30 
anda layak membeli satu set sudu dan garfu ni pada harga RM3..

16 May 2017

Kejutan Hari Ibu Oleh Anak2...


Kelmarin Alia keje syif pagi
pukul 6-3 ptg
dan dia wasap saya
nak bawak mak keluar kat satu tempat malam nnt
saya tak beri apa2 respon..

lepas solat magrib
beriya2 dia mengajak saya kelaur
berbagai pujuk rayu kerana saya enggan keluar malam2

saya menyuruhnya keluar bersama adik2 ja kalau nak makan
tp katanya ayah tak benarkan mereka meninggalkan mak sorg2 kat rumah

akhirnya saya akur(keluar dgn perasaan malas)

Dia membawa saya ke Charcoal

Diatas sebuah meja saya tgk ada jambangan ros dan belon

"mak..duduk sini.." kata Alia

oohh..suprise hari bu...

semua menu dah siap dioder
pandai depa 3 beradik ya
dgn si abang yg kat  Putrajaya tu pun terlibat sekali











 






terimakasih la ya anak2


15 May 2017

Kafe Roti Bakar


Dengan selera makan kejap ok..kejap tak..
saya suka melayan selera makan bila ada selera nak makan
jimat masa,jimat tenaga heehee

Pagi semalam melayan selera bersama anak2
kat Kafe Roti Bakar,Giant
bersarapan sekaligus makan tengahari sekali





tu dia..tengoklah depa punya selera makan
masing2 oder 2 hidangan dan 2 air seorang
saya punya nasi goreng
tu pun minta waiter tu
tlg bungkuskan..tak abis makan..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.