22 November 2009

Kenduri...

Musim cuti....
musim kenduri...
musim gantung periuk belangga...makan free..

Hari ni...majlis kawen anak kepada sepupu suami..


amik kesempatan berposing depan pelamin...

Tasha....termenung keboringan..

me with ipar duai..sepupu sepapat...

me with my biras...

pengantin baru..yg comei..


selamat melayari alam rumahtangga...



selamat pengantin baru..
semoga berbahagia ke hujung usia...





ada hati jugak tu nak berposing bersama pengantin...

Tasha dgn flower girl
yg merupakan sepupu sepapatnya...

elok2...kang runtuh pelamin tu kang...



sebahagian dari hantaran..

tuala..bertukar rupa menjadi kelapa muda

post signature

16 comments:

  1. tembam nyer tasha..geram nk cubit pipi..huhu

    ReplyDelete
  2. Musim cuti sekolah, memang ramai yang naik pelamin...Jenuh nak penuhi undangan.

    ReplyDelete
  3. Salam..:)
    Nampak cuaca elok tu..
    Kat sini hujan ..pernah ke kenduri hujan2..aduhaii..:)

    ReplyDelete
  4. Salam.
    Woooi! meriah sekali perkahwinan ala-ala di istana ni kerana tema warna kuning, hehe!. Kalau saya, saya mesti dapatkan bunga telur, kalau dapat 2 batang lagi best! nak tahu saya lelaki yang suka kumpul bunga telur disimpan dalam almari kaca.Saya tengok cantik, benda cantik dan free kenapa di bunag elok di simpan. Hehe! bagaimana anda?

    ReplyDelete
  5. Amy...amik la..cubit2 la..org yg tak biasa dia jumpa..dia tak mau dekat hehe

    ReplyDelete
  6. tirana...kdg2 tu sehari beberapa undangan diterima...hehe tak payah masak..

    ReplyDelete
  7. kak tini..kat sini pun hujan jugak...alahai susah jugak nak pergi,kan...tambah2 ada anak kecik bersama..

    ReplyDelete
  8. etuza...saya lak suka simpan kad kawen yg cantik2,wangi2...especially yg ada pic pengantin...

    ReplyDelete
  9. bertuah akak...anak2 akak lawa2 ler...

    Err...pengantin tu pun lawa gak, hehe..

    ReplyDelete
  10. selamat pengantin baru buat beliau:)

    ReplyDelete
  11. cuti sek ni mmg musim org kawin sana sini aje lah. tak kira lah tengah tengkujuh ke, banjir ke. yg best dpt mkn nasi myk free. hihi

    ReplyDelete
  12. cintamniz..alhamdulilah..kurniaan ALLAH

    ReplyDelete
  13. ain..ni musim gantung periuk belanga...hujan ke,banjir ke..kalau namanya kenduri..tetap meriah

    ReplyDelete
  14. Salam kamsiah...
    Waaa...seronoknya orang pegi kenduri...kita belum dapat any jemputan lagi...huuuu

    Suka tengok tasha....comel!

    ReplyDelete
  15. Biasalah bila musim cuti sekolah=musim orang kahwin!Kat KB ni walaupun musim hujan, kenduri kendara tetap on!Banyak undangan tapi satu pun tak spt pegi sebab nak balik KL...hehhehe...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.