27 July 2010

Fluffy Buns From Gardenia

Red bean bun.
Cheese twist.
Potato bread.
Chocolate roll.
Raisin bread.
Kaya bun.
Delicia Butterscotch.
Dan sekarang...
-Fluffy Buns
(promosi percuma utk Gardenia)




it was L-u-u-u-urve at First Bite







Gardenia Delicia Butterscotch
It’s so sweet and buttery and soft and fluffy

Semasa Butterscotch mula2 dikeluarkan dulu
4 bungkus sekali beli-licin..!!
sekarang...sebungkus pun 3,4 hari baru habis...
dah jemu..

post signature

24 comments:

  1. tak pernah cuba lagi bun yg baru ni...

    ReplyDelete
  2. salam,
    a'ah, bru2 jmpe dulu pun suka sgt roti butterscocth tu... :)

    ReplyDelete
  3. sya pun pilih gadnia( kc panggil gitu)
    ada yg terbaru ye..
    harus jadi bekal bebudak nih

    ReplyDelete
  4. ct murni...bun ni baru ja dipasaran...

    ReplyDelete
  5. piewahid...lama2 jemu kan...apatah lg dok pekena tiap2 ari

    ReplyDelete
  6. anep...cuba dulu baru tau sesuai kwe tak dgn selera

    ReplyDelete
  7. sayang2ibu...mmg sesuai kalau time takde apa anak2 nak mkn pg2...:)

    ReplyDelete
  8. mamahanim...bg saya,sedap la...tak tau la pulak selera org lain

    ReplyDelete
  9. salam kamsiah..butterscotch..memang dah biasa beli..tapi yang satu lagi tu belum pernah cuba lagi...

    ReplyDelete
  10. fluffy bun tu tak penah try lagi..
    tapi butterscotch tu memang sedap

    ReplyDelete
  11. kamsiah salam tandang sini hehehe angah dah lama add kamsiah kawan tapi hari nie baru jumpa n3 hehehe sedap ke roti tue???

    ReplyDelete
  12. Salam visit...

    Sedapnyerrrr......masih tak jemu butterscotch..

    ReplyDelete
  13. @mamawanamama..kat rumah saya butterscotch tu dia org dah jemu...maklum la dulu tiap2 ari beli

    ReplyDelete
  14. wah kak kam...nampak best je bun yang baru tu,...mesti beli ni...esok nak ke bandar kota tinggi [kawaan felda saya x de roti gardenia ni], boleh la cari bun terbaru gardenia ....

    ReplyDelete
  15. salam. dulu pun gila2 makan butterscoth. sekarang dah agak jemu. yang baru ni belum cuba lagi...

    ReplyDelete
  16. halo makcik..saya lapar mak cik bagilah satu xixixix
    salam kenal mak cik..

    ReplyDelete
  17. hehe. suka butterscoth. tapi suka lagi roti coklat tuh.

    *memang taley makan banyak2, cepat muak

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.