28 April 2017

Seoul Garden,Juru Auto City


Assalamualaikum
Datang kesini pada minggu lepas
tp disebabkan saya berulang alik ke hospital kulim
ke klinik kesihatan 
maka entri ni tertunda pulak

Anak lelaki balik bercuti 21 hb lepas
so dia yg bawak sekaligus belanja mak dan adik2nya kat Seoul Garden ni

Jika pembaca semua pengemar steam boat
dgn berpuluh2 jenis pilihan makanan 
di Seoul Garden ni la tempatnya

2 jenis sup yg boleh dipilih pada satu2 masa
anak2 memilih sup ayam yg tak pedas utk emaknya
utk depa pilih tomyam yg super pedas
 ayam yg diperap tu sedap dibakar
 pelbagai pilihan seafood

kimchi
last sekali kami sudahi dgn makan aiskrim ,kek dan buah2an

fuhh...kalau larat makan...
duduklah kat situ dari pagi sampai petang pun
kalau perut 'besar'..makanlah sampai tak larat nak bangun
harganya..boleh pokai kalau melayan selera kat sini tiap minggu

3 comments:

  1. MENYELERAKAN SEMUA SEAFOOD YG TERHIDANG AGAKNYA SEMUA MSKN KOREA NI PDS JG TU

    ReplyDelete
  2. tak sempat lagi mencuba seoul garden

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.