05 October 2017

Laksa Tempurung @ Mad Arif Char Kueteow


Petang tadi semasa balik dari ambil Eleena
yg bercuti semester pertamanya
kami singgah makan kat sini
anehnya walau dah bertahun2 bertapak
tak tergerak hati utk makan kat sini sebelum ni

 laksa dihidang dalam tempurung
rm5 satu
yg ni Alia punya

close up sikit
ada udang,jejari ketam dan telur rebus
secukup rasa

ni yong taufu


dan yg ni char kueteow udang galah
kata waiter tu hari ni ada promosi
udang galah  atau lobster berharga rm7
harga biasa rm10

kedai makan ni terletak di

8 comments:

  1. Macam macam idea ya bila nak jadi lain dari yang lain...

    ReplyDelete
  2. Hamboi...dalam tempurung lagi ya Kam. Macam2 kreativiti penjual sekarang ya. Tapi paling saya tak tahan makan chicken chop & burger atas cutting board plastik....

    ReplyDelete
  3. resipi untuk semua di manfaatkan ilmu memasak

    ReplyDelete
  4. laksa dlm tempurung tuu nmpk mencongkamm., ;p

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.