12 March 2018

Jumpa Pakar Jantung Di HSB



Temujanji saya dgn pakar jantung
di Hospital Sultanah Bahiyah (HSB)
pada 7/3 lepas..jam 9.30 pagi

oleh kerana jarak perjalanan hampir 2 jam
saya dan Alia keluar rumah jam 6.15 pagi

bertawakkal meninggalkan Tasha sorg diri kat rumah
(sedang mandi ketika itu)

sampai di HSB sebelum pukul 9
tp Ya Allah...mencari parking macam menacri jarum yg hilang ditengah malam
hampir sejam dok melilau cari parking

kedatangan saya disambut kawan
yg merupakan bekas ketua jururawat disini
beliau dah pencen dah

dengan pertolongan beliau la
saya dan alia dibawa ke  Jabatan Kardiologi ni

sejam lebih berurusan dgn doktor muda yg jelita tu
saya diberi nasihat utk menjalani MRI Di Hospital Seberang Jaya
dalam masa 4,5 bulan lagi...
kena tunggu giliran
kalau nak buat kat swasta kosnya 2k lebih..

dah baut MRI nanti
kena amik darah lagi kat Hospital Kulim
kemudian di bawa kesini semula pada 12/9 nanti..huhu banyak step nak kena buat..

7 comments:

  1. Mudah-mudahan tiada yang membimbangkan dab segalanya baik-baik sahaja...

    ReplyDelete
  2. Semoga Kam sehat dan dipermudahkan urusan.
    Biasalah kat hospital mencari parking memang jadi masalah besar...stress dibuatnya.

    ReplyDelete
  3. salam kak..lamanya tak datang blog ni. dah banyak cerita ketinggalan. Akak ada masalah jantung ke? Semoga mendapat rawatan terbaik.

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan semua urusan akak dan diberikan kesihatan yang baik..amin2 <3

    ReplyDelete
  5. lain lain hospital yea....moga semuanya baik baik sahaja...

    ReplyDelete
  6. nsb ada kwn yg membantu ye kak.... takpe kak, demi kesihatan ikut je apa yg diarahkan...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.