30 December 2010

Oreo Cheese cake

sebenarnya ni air tangan anak pompuan saya
yg sedang tunggu result SPM tu
saya pun tak tau apa barang2 yg dibelinya
utk membuat oreo cheese cake ni

bahan utama mestilah cheese dan biskut oreo,kan..


bila dia di dapur
dia tak suka org lain 'menyibuk' di dapur
(sama seperti saya-rimas bila ramai2 kat dapur)


rasanya...boleh la...

21 comments:

  1. mak aiii..harus boleh buka kedai kek nie...hehehee

    ReplyDelete
  2. @sahromnasrudindia cuma suka msk apa yg dia suka mkn je heheh

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    CHEESE CAKE BIASA MAKAN. TAPI OREO CHEESE CAKE TAK PERNAH . MUNGKIN LEBIH SEDAP, KOT ?

    ReplyDelete
  4. Salam kak kamsiah, anak akak tak nak share ke bahan2 yang diperlukan utk membuatnya. Fida nak belajar gak ni..hehe

    ReplyDelete
  5. wahh.. pandainye dia bt yer... dia lebih kurang mar jer.. mar pun lebih selesa bt keje sorang2 kt dapur.. rasa mcm cepat je siap.. :)

    ReplyDelete
  6. sekarang ni dah jarang dah buat cheesecake..dah tak ada orang nak makan

    ReplyDelete
  7. bertuahnya ada anak dara pandai memasak..

    ReplyDelete
  8. 1. sedap kek ya!

    2. url anda telah dimasukkan ke bloglist 2011 IM. muga terus berkarya!

    ReplyDelete
  9. @Insan MarhaenTQVM IM...Insya Allah jika masa dan keadaan mengizinkan..

    ReplyDelete
  10. @saraikut mood dia jugak la...budak2 skrg bkn mcm zaman dulu2..

    ReplyDelete
  11. @kak ina kl (1)kalau buat selalu mmg menjemukan...sekali sekala ja dibuatnya

    ReplyDelete
  12. @UnGu VioLetmar...akak pun mcm tu...rimas kalau ramai menyibuk kat dapur...

    ReplyDelete
  13. @sYu's RaMLidia puji diri sendiri..."mak..rasa mcm kat secret resepi la.."

    ReplyDelete
  14. @Afida Anuarfida..dia pun guna google ja nak cari bahan2 hehe

    ReplyDelete
  15. salam kamsiah..alhamdulillah..dahh boleh merasa air tangan anak sendiri ni..cheese cake lagi..

    ReplyDelete
  16. nampak sodap jo tu kak oii... bawak kat den sikit he3

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.