10 June 2015

Cheese Cake

Anak dara sedang menghabiskan cuti semesternya
so inilah hasilnya bila dia berada dirumah


Chilled Mixed Berries Cheese Cake



 Chilled Rose Manggo Cheese Cake
 mangga harumanis yg dibeli di Perlis


macam ni gayanya
umpama menternak lemak dibadan le...

36 comments:

  1. Sekali sekala tak ternak lemak pun kak...Nampak sedap sangat kek ni.. untung ada anak yang rajin..

    ReplyDelete
  2. hmmm boleh nyobain mba hehehe kayanya enak nih :)

    ReplyDelete
  3. perghh..sedapnya..unbaked cheese cake, I like..

    ni anak akak yg bljr bidang perhotelan tu ke...kreatif..cantik kek harumanis btk bunga ros..

    ReplyDelete
  4. Allahu.... sedapnya kak.. meleleh ayaq liur tengok haha

    ReplyDelete
  5. waahhh nampak sodap tu...
    rajinnya anak akak...

    ReplyDelete
  6. pandai anak kamsiah buat kek..dah macam beli kat kedai..tahniah

    ReplyDelete
  7. pandai anak kamsiah buat kek..dah macam beli kat kedai..tahniah

    ReplyDelete
  8. pandai nya..untung la..boleh makan sedap2 kalau anak dara ada kat rumah..

    ReplyDelete
  9. Bagus anak dara akak, time cuti buat kek..
    Boleh buat part time bisnes ni
    Cantik kek nya

    ReplyDelete
  10. Wahh sedapnya cheese kek ni
    Comel2 semua
    Bertuah akak :)

    ReplyDelete
  11. Chilled Rose Manggo Cheese Cake itu memang terbaik lah! cantik macam bunga ros!

    ReplyDelete
  12. Untung la ada anak dara yg ringan tulang.

    Saya ni..ada anak lelaki je... bikin semak rumah n semak kepala ada la...

    ReplyDelete
  13. aduhai kak... anak akak mmg amik bidang masak2 bakery ke? cantik2 nengok bentuk kek nyer... terutama yg mango cheese tuh... blh jual dh tuh...

    mmg sodap sesekali ternak lemak apa salahnyer kak oi

    ReplyDelete
  14. beruntung dpt ank dara cenggini!!!xpe mkn ckit2 xternak lemak pun...hehe

    ReplyDelete
  15. tunggu Kamsiah umum pembukaan bakery dia...

    ReplyDelete
  16. Salamm

    Sedapnya dan cantiknya kelopak ros yang dibentuk tu....

    ReplyDelete
  17. bestnyaaa ada anak pandai & rajin.. leh mkn sedap2 selalu.. hihi..

    ReplyDelete
  18. Ya allah...meguji iman sungguh! bila anak2 ada di rumah...meriahla dengan makanan kan..sue kagum dengan hiasan harum manis tu...kemas & cantik!mesti sedap!

    singgah blogwalking :)

    ReplyDelete
  19. Ya allah...meguji iman sungguh! bila anak2 ada di rumah...meriahla dengan makanan kan..sue kagum dengan hiasan harum manis tu...kemas & cantik!mesti sedap!

    singgah blogwalking :)

    ReplyDelete
  20. sedapnya!cheesecake kegemaran saya..klu makan memang tak ingat lemak masak dalam badan ni..

    ReplyDelete
  21. Jap.. Ni kek anak yg buat or maknya?
    Confius den..

    Jom join Segmen Terbaru Saya ini

    Segmen Communities Blogger : Berkongsi Pelbagai Ilmu Menarik

    Blogwalking Sini..
    Jombaca artikel baru saya

    Travelog:Water RaftinG Di Sabah

    ReplyDelete
  22. Cheese kek ni tak lalu malan banyak. Cepat rasa mual, betul ke?

    Saya suka kek buah macam brand cosway.

    ReplyDelete
  23. cheeseke mango tu menawan kalbu la kak.
    cntik je susunan mangga berbentuk rose tu

    ReplyDelete
  24. Assalam kak,
    tu diaaaa haaaiihhh
    tebainya cheese cake itu he3

    ReplyDelete
  25. aduhai kak kamsiah. kek ni memang fevret saya. nasib baik tak ada kek coklat itu lagi fevret

    ReplyDelete
  26. Untung laaa pandai masak hehe..fuhh kek tu mengiurkan sungguh..tergoda laaa kak

    ReplyDelete
  27. x lama nanti leh bukak kedai kek dan terima tempahan..tgk pun dah tahu sedap

    ReplyDelete
  28. Akak..meleleh air liur saya tgk..Salam perkenalan akak..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.