28 January 2016

Follower Semakin Menurun..

Ada sesiapa tak yg mengalami masalah yg sama seperti saya
mula2 follower 2281
kemudian turun jadi 2234
aik..pagi ni tgk dah turun ke 1962 dah..

adakah ini kerja 'pembersihan' oleh blogspot..??

28 comments:

  1. Khabarnya google mengeluarkan mereka yang tidak menggunakan akaun google. Pengguna Open ID atau lain-lain 'enjin' seperti Yahoo semuanya akan ditendang...

    ReplyDelete
  2. Oh Ai have a same prob too since yesterday kak
    Ai thought Ai jer g kena gini
    Ingat virus 😅😅😅
    So smlm Ai removed dah button follower tu
    So after that x hilang dh
    Nnt la letak blk button follower tu😅

    ReplyDelete
  3. yela..sama mcm saya..ingatkan ada followers yang left..kalau gitu..nampaknya ramai jugak yang kena pengurangan followers ni

    ReplyDelete
  4. aduh... terasa kerdil nya diri ini...

    dana follower tak sampai pun 300 kak hehehe... akak ada dkt 2ribu...

    ReplyDelete
  5. saya ingatkan rmai yg dah tak sudi follow blog saya....
    Masalah blogspot agaknya.... hurm....

    ReplyDelete
  6. ada...saya pun kena. follower dah kurang sikit.

    ReplyDelete
  7. eh..problem kita sama! huuh, ingatkan ada follower yang tk mau follow kite dah..huuhu

    ReplyDelete
  8. Ramai yang komplen pasal perkara yang sama kak...

    ReplyDelete
  9. Follower blog saya memang di bawah 1k, jadi kalau hilang pun saya tak terkesan dengan kehilangannya...

    ReplyDelete
  10. Sama la problem kita... dah le follower sikit, makin ciput la follower saya..hahahaha

    ReplyDelete
  11. Hahahaha..saya tak pernah perasan kak...lepas baca entry ni, saya nak check la

    ReplyDelete
  12. baru tadi baca kat blog diana rashid..dia pon share mende sama..
    sy pon x perasan follower sy berapa orang..haha..

    ReplyDelete
  13. Kakak pun sama dah beratus lari.
    Baca info pagi ni mana follower yg tak ada google a/c akan hilang
    Bukan kawan kita yg lari tapi kena 'culik' google hihi...

    ReplyDelete
  14. Ingatkan ada follower yang dah keluar dari senarai rakan-rakan saya... rupanya hanya yang guna akaun Google saja yang stay dalam senarai tu ya. Saya guna akun Google, jadi saya masih dalam senarai rakan Kamsiah kan?

    ReplyDelete
  15. salam kamsiah ..
    aby pun perasan juga ..
    follower kurang
    dah la follower tak berapa kerat ..
    ditolak yg hilang .. lagi berkurangan la ..
    hihi ,

    ReplyDelete
  16. wah ramainya follower sampai beribu, ku masih kerdil

    ReplyDelete
  17. takpelah korang, maybe ada rezeki lain kali tu

    ReplyDelete
  18. Akak lagi lah follower ciput..
    Bila kena yg macam tu lagi tinggal sikit kamsiah :D

    ReplyDelete
  19. yan pun kena kak..tapi tk banyak 2 3 org je

    ReplyDelete
  20. Asalam ..K patutlah dulu dan 419 kini alamak turun 397 dahlah siput..kenapa ya terjadi begitu. updated ke..blog

    ReplyDelete
  21. Xpe kak kita tetap jadi follower akak..kita nye follower xbyk..hehe

    ReplyDelete
  22. Akak pun ada masaalah yg sama, ingatkan follower tu dah taknak follow..

    ReplyDelete
  23. Rombakan besar dan ramai juga yg sudah tak aktif

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّØ­ْمَنِ الرَّØ­ِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.