Kalau masak lemak kuah putih ni
alamatnya saya sorang ja la yg memakannya
Tasha cakap dia tak suka kuah susu
masak lemak pucuk labu bersama keledek ungu
labu bersama bayam
petola masak lemak
jika dikelantan,bila masak lemak mcm ni
dia org cuma gunakan kelapa yg masih hijau kulitnya
baru terasa lemak manisnya
kena pulak ada ikan pekasam mcm ni
fuhhh
Aduhai sedapnya...cuma SA x makan labu ngan pucuk labu...keledek lagi la...angin satu badan kang...
ReplyDeleteCuba masukkan hirisan halia dlm masakan yg mempunyai angin
Deleteklu dana mkn ngn sambal totok... perkkkkhhhh
ReplyDeletekita pakai santan kotak je kak hahahha
sedapnya kk, lwnkan ngn sambal totok atau sambal belacan pastu ikan kering... blh bertambah2 ni
ReplyDeleteSedap juga kalau sesekali makan
ReplyDeletesedapnye sayur lemak...xpernah masak lg pucuk labu, teringat pucuk ubi....
ReplyDeleteTampilan masakan yang sangat beraura..hebatnya memasak gambar amat terang
ReplyDelete