23 May 2012

"BLOG & BLOGGER BAIK HATI "

Rabu...dah 2 Rejab dah...
Rejab...Syaaban..Ramadhan...
penuh kemuliaan..penuh keberkatan...

dan saya...
rasa sebak dan terharu
terpilih sbg antara Blogger Baik Hati
oleh blog Pesona milik

baik hati...???
saya pasti dan yakin
kebanyakan blogger mmg baik hati
sedia memberi,sedia berkongsi
segala tips,petua,nasihat
mintalah apa saja tutorial
tanyalah apa jua masalah
ramai yg sedia membantu



. Nak umumkan list blog dan blogger yang baik hati.
Memang mereka baik hati, terharu kerana blog kecil
dan cetek ilmu PESONA masih diintai di balik tabir maya.
Mereka sporting dan BAIK HATI.
Sah lah mereka BAIK HATI, kerana hanya
KALAU meneka air dalam gelas itu apa?.
Terima kasih mewarnakan blog PESONA.

4. Inilah list blog dan blogger baik hati di laman PESONA.
Maafkan saya kerana terlalu deras pantas dan tuntas
menutup segmen SIAPA BLOGGER BAIK HATI hari ini.
Hanya satu nak bagi tahu - kerja cepat selesai dan
tak jemu menunggu lama keputusan ya. Tak sampai 20
blogger yang tersenarai pun tak apa2, sebab terlalu
banyak blog dan ramai lagi blogger yang memangpun
BAIK HATI. Cuma mereka tak sempat jenguk laman
PESONA.
Kepada yang melawat ke laman PESONA
harap KLIK2 dan follow lah blog BAIK HATI ni ya.
Inilah barisan BLOG & BLOGGER BAIK HATI
yang menjadi milik PESONA blog.
1. SWEET HONESTY- INI KISAH AKU
2. DETIK-DETIK DALAM HIDUPKU - KAMSIAH YUSOF
3. ARINA SHAMSUL - BUNGA HATI MAMA
5. IZAN MAMA MIA - KASIH TERCIPTA, SUARA HATIKU ( TEKAAN PALING TEPAT )
6. TINTA LANA - LANA..THE JOURNEY BEGINS
7. DI SINI RUANGKU BERKONGSI - DIEYNA
8. @ DEQLA MANJEW - MRS ERRY BERCERITA ( PENEKA TERHAMPIR/ SAH JAWAPAN)
9. 9NOL4 - TENTANG KITA
10. DUNIAMASHAWORLD - MASHA MEISTERS
11. KARUKORD JAGAU'S - MANGGARADAW ( TEKAAN PALING TEPAT)
12. DECLAROCHA - AKU DAN SESUATU
14. CIK NUR - AKU CINTA & CITA-CITA
16.LELAMAISARA - CUTE MAMA
17. SI MATATAJAM -*MAI NAK CERITA*
18. EJUL -KAMPUNG KAMEQ ( SAYA LISKAN -SEBAB SAYA TARGET
20 BLOG YA)
19. CIK LAVENDER'S STORIES - CIK AINI LAVENDER'S
20

saya perhatikan follower cikgu terus meningkat
dari sehari kesehari
semoga blog pesona dapat memberi ilmu pada yg mahu mengutipnya

21 comments:

  1. InsyaAllah kalau kita baik hati, orang akan tetap dapat 'membacanya walaupun kita tidak menulis apa-apa'. :)

    ReplyDelete
  2. kak kamsiah memang baik hati. saya takde contest utk blogger yg baik hati nih. memang ramai bebeno kalau nak kasi. hehe

    ReplyDelete
  3. akak mmg terserlah kebaikan hati tue...alhamdulliah boley kenai ngan akak @.@

    ReplyDelete
  4. salam kamsiah..betul tu memang kamsiah baik hati dan ramai lagi..

    ReplyDelete
  5. Waaa..bestnyer...tahniah...

    semoga sentiasa baik hati supaya hati tu menjadi semakin baikkk....haha

    jangan marah kakak....

    ReplyDelete
  6. sis memang baik hati.selalu dtg blog maera, tinggalkn komen.tq sis =)

    ReplyDelete
  7. tahniah.....

    memang ramai blogger yg baik hati....

    ReplyDelete
  8. salam kenalan kak...Masha dah folow akak...
    ramai blogger baik hati yang Masha jumpe...heehee

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Kamsiah

    baik hati ramai yg sayang

    ReplyDelete
  10. Tahniah dari kakak. Baik hati kita org lain yg menilai - memang sesuai blog ini terpilih.:)

    ReplyDelete
  11. ni la kebaikan berblog secara sihat.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Kamsiah

    rasa2 dah buat komen dah....

    Kamsiah pun antara yg baik hati...selalu datang ziarah PHD

    ReplyDelete
  13. Tahniah...
    saya pon terpilih jugak,,heee...

    ReplyDelete
  14. Tahniah kak termsk dlm blogger yg baik hati.....

    ReplyDelete
  15. Mungkin ini ka makna, usaha tangga kejayaan kot. :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..syukur sebab menghargainya. Saya memang dah tak boleh jika tak jenguk laman DDIDHKU ni..blogger yang cukup mahir memasak..tiap pic amat menarik..terima kasih ya, baru ada kesempatan ke sini..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.