08 July 2015

Alhamdulillah

Kata anak saya
dia sedih sbb tak dapat 4 flat
utk semester lepas

namun saya memujuknya..
alhamdulillah lah dapat 3.73 pointer tu
semester depan usaha lebih lagi


Alhamdulillah ..syukur diucapkan
tersenarai sbg salah sorg penerima zakat MSU

27 comments:

  1. Alhamdulillah.. tahniah buat Alia Laila..

    ReplyDelete
  2. 3.78 sudah dikira hebat...!!
    tahniah.. :)

    ReplyDelete
  3. Bukan senang nak dpt 4 flat. Dapat 3.7 pun dah cukup bagus. Anak saya cuma yg nombor 2 pernah dpt hingga 3.8, yg dua lagi dekat U merangkak antara 3.2 dan 3.4 saja. Tapi untungnya bila dapat 3.8 ke atas ditawarkan biasiswa, tak payah lagi hutang PTPTN...

    ReplyDelete
  4. Bukan senang nak dpt 4 flat. Dapat 3.7 pun dah cukup bagus. Anak saya cuma yg nombor 2 pernah dpt hingga 3.8, yg dua lagi dekat U merangkak antara 3.2 dan 3.4 saja. Tapi untungnya bila dapat 3.8 ke atas ditawarkan biasiswa, tak payah lagi hutang PTPTN...

    ReplyDelete
  5. Bukan senang nak dpt 4 flat. Dapat 3.7 pun dah cukup bagus. Anak saya cuma yg nombor 2 pernah dpt hingga 3.8, yg dua lagi dekat U merangkak antara 3.2 dan 3.4 saja. Tapi untungnya bila dapat 3.8 ke atas ditawarkan biasiswa, tak payah lagi hutang PTPTN...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah,tahniah utk ank kamsiah,moga sem depan akan dpt apa yg diinginkn.bertuah juga dpt zakat dri msu.

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah..tahniah... :-))

    selamat berbuka kak

    ReplyDelete
  8. salam kamsiah ..
    uncle tk payah bagi hadiah ..
    MSU dah bg zakat .
    hehe ..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, tahniah buat anak akak juga.

    Baguslah sebab tak puas hati dengan pencapaian sekarang, nanti boleh gandakan usaha lagi. Cuma perlu juga bersyukur macam yang akak nasihatkan tu :)

    ReplyDelete
  10. saya nyaris tak duduk kat rumah flat..ha..haa

    ReplyDelete
  11. tahniah...walau xdpt 4flat, tetap cemerlang....kecemerlangan bukan hanya CGPA di sekeping kertas....tetapi bila berjaya menggunakan ilmu yang dpelajari ke arah kebaikkan....

    ReplyDelete
  12. tahniah sgt ok dh tu ckup mmbanggakn ibu bpa

    ReplyDelete
  13. tahniah utk anak akak..caya lah..dah 1st class tu..cuba lagi sem dpn..bersengkang mata gak la nak dpt byk tu..huhu

    ReplyDelete
  14. Sampaikan salam tahniah dari kakak buat anakanda Alia
    Sungguh auntie terharu kerana kejayaan anak-anak itulah yg membuat ibu-bapa mampu tersenyum walau kala duduk sendirian.

    ReplyDelete
  15. Congratulations,very good results.

    ReplyDelete
  16. jgn bersedih....dpt 3.73 tu pun dh cuku bagus..jgn down...cuba lagi

    ReplyDelete
  17. Assalam kak kamsiah,
    waaaaaa
    alhamdulillah tahniah3

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah..owh.. anak akak belajar di MSU ye..

    ReplyDelete
  19. tahnia sangat tinggi point dah dekap 4 fllat. Teruskan usaha..kesilapan sedikit ja tu

    ReplyDelete
  20. setinggi-tinngi tahnia buat anak Pn kamsih ya,..terbaik tu

    ReplyDelete
  21. setinggi-tinngi tahnia buat anak Pn kamsih ya,..terbaik tu

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.