23 July 2015

Mee Kari

Alhmadulillah..hari ni baru berkesempatan
utk mengqada puasa
setelah suami pulang ke Johor setelah seminggu bercuti raya

Yang ada cuma Alia yg akan 
pulang ke Shah Alam pada Sabtu/Ahad ni

So si emaknya request nak makan 
mi kari utk berbuka puasa petang ni


Dia ke pasar membeli semua bahan2


Dan inilah hasilnya
rezeki utk berbuka petang ni
airtangan oleh anakanda

27 comments:

  1. Selamat Hari Raya Kamsiah..
    Selamat berpuasa dan berbuka dengan mee kari yg sedap tu..
    CH belum berkesempatan mengganti puasa ..
    apalagi puasa 6..

    ReplyDelete
  2. Mee kari nampak simple tp msedap..terus rindukan mee kari mak SA

    ReplyDelete
  3. nak gi beraya di rumah akak la..nanti buleh makan mee kari yg lazat2 ni...

    ReplyDelete
  4. MY suka sangat, pernah juga buat sendiri, bolehlah untuk makan sendiri, kalu nak jual, kena banyak belajar lagi hahaha

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya kak kam...selamat berbuka
    :-))...

    yan kalau makan mee kari tak puas kalau pakai sudu..pakai tangan baru ummmm

    ReplyDelete
  6. sedapnya boleh request mee kari dari anak dara...

    ReplyDelete
  7. sedapnya mi kari...
    untung anak dah besar :)
    Selamat Hari Raya....

    ReplyDelete
  8. assalam..

    selamat hari raya kak...sedapnyer mi kari..x sabar nak balik raya minggu depan..huhuhu

    ReplyDelete
  9. untungnya...anaknda dah pandai masak...nampak sedap tu

    ReplyDelete
  10. Salam Kak,

    Saya pun buat mee kari raya pertama hari tu. Tapi tak sempat nak rasa pun :(

    ReplyDelete
  11. selamat hari raya


    untuk ada anak pandai dan rajin masak

    ReplyDelete
  12. Gulp...selamat hari raya kak... gulp gulp telan mee kari cepat2 hehehehe. LAma dah tak makan ni,wahh cantik sangat presentation nyer kak, buat nak tmabah2 mee kari tu.

    ReplyDelete
  13. Sayang nak makan mee tu.. kreatif.. ;)

    ReplyDelete
  14. salam kamsiah ..
    selamat selamat hari raya
    dan selamat berpuasa ..
    cepatnya mengqadakan puasa ..
    bagus la tu ..
    apapun, kepakaran emaknya memasak dan dah menurun kt anak ..

    ReplyDelete
  15. Selamat hari raya Maaf zahir batin kak
    Tengok gambar mee kari hasil tangan alia
    Sedap le pulak kak :)

    ReplyDelete
  16. sedapnya mi kari..baru je sy buat semalam..tp tak sempoi la macam kak punya..sy biasa la masak versi bodo2 je

    ReplyDelete
  17. waaah anakanda ? huurm suruh CT mesti resah gelisah dah
    tatau macam mana nak buat mee kari.. huntong =)

    ReplyDelete
  18. Assalam kak kamsiah
    emmmm sedaaapppppnyaaaaaaa

    ReplyDelete
  19. ya allah sedapnya mee kari..

    btw, singgah sini kali pertama..

    ReplyDelete
  20. yang mana satu alia kak Kam kalau refergambar di atas header tu...bestnya naka rajin dan pandai masak...request je nk mkn apa kan

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.