15 November 2015

Keputusan Peperiksaan Akhir Tahun


Alhamdulillah...minggu ni minggu terakhir persekolahan
utk tahun 2015
Untuk sebulan lebih ni
tak lah kelam kabut pagi2..kejut yg tu..kejut yg ni..

keputusan peperiksaan akhir tahun pun dah keluar
saya semak kat 
Awal2 th dapat no 1 dalam kelas dan dalam darjah
kemudian dapat no 9
membebel la jugak si emak ni
tp Tasha menjawab
"biasa la tu..ada turun naik.."

utk peperiksaan akhir tahun ni
dia dapat no 3..

29 comments:

  1. Betul lah kata tasha tu....anak kakak,Iman tu pun turun naik,akhir tahun ni dapat pulak no 2.

    ReplyDelete
  2. Tahniah dapat no 3..Alya pula dapat no 4 jatuh dari no 2..sedih jga apakan daya

    ReplyDelete
  3. Keputusan tu sangat tinggi tu madam kamsiah..anak bijak sekali ya..

    ReplyDelete
  4. selalunya abam kie key in markah murid2,...skrg kena check markah anak2 plak..

    ReplyDelete
  5. betul juga kata tasha..tapi banyak nombor nya tu tasha

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..
    walaupun dapat no 3, tapi markah masih tinggi.

    ucapkan tahniah untuk dia ye kak..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. kira cemerlang lagi tu kamsiah..
    Bila awal tahun exam utk 6 bulan punya belajar kamsiah.. jadi boleh lagi nak score no 1..
    Akhir tahun exam utk belajar 10 bulan punya.. tu yg susah nak score balik..

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah..
    tahniah akak..saya tumpang gembira..seronoknya..

    ReplyDelete
  9. hhehee betul lah tu kak... ada turun ada naik nya...

    tp alhamdulillah tgk pd keputusan nya banyak A....

    ReplyDelete
  10. Syukur alhamdulillah...
    Tahniah buat adik. Abang dan kakak-kakak boleh mestilah adik pun boleh kan dik kan..:)

    ReplyDelete
  11. Tahniah utk akak dan anak akak..

    boleh usaha lagi.insyaallah..doa ibu xde hijab... semoga berjaya dunia akhirat..amin <3

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat Tasha...
    saya rasa scary jer nak tgk keputusan peksa anak2...
    3 bulan sekolah dah kena ambil exam...
    rasa kesian kat mereka pun ya... huhhu

    ReplyDelete
  13. tahniah utk anak2 Kam ya not bad lah dua2nya dibawah 10 kan, lagipun anak2 skrg ni ramai yg bijak2 klau kita tk rajin berleter mmg susah jugak kan

    ReplyDelete
  14. Sebulan yang akan datang ni bolehlah maknya kerja slow-slow sikit tak perlu lagi terkejar-kejar.

    ReplyDelete
  15. kihkihkih..
    pandai Tasya bagi jawapan selamat.

    ReplyDelete
  16. kalau anak saya dulu...kata no dia naik..haha
    well done tasya..bagus result dia.
    kertas mate tu pun quite tough juga

    ReplyDelete
  17. Betul tu..turun naik adat kehidupan, termasuk masa exam. Apa pun tahniah Tasya, harap dia akan berjaya dunia akhirat..

    ReplyDelete
  18. Tahniah buat anak kak kamsiah dan keluarga, Alhamdulillah

    ReplyDelete
  19. pandaiiiiii tasha bagi jawapan ihihihihi

    ReplyDelete
  20. Singgah jenguk bila ada masa free sikit hari ni. Sebaya Adik yer dia. Kenapa di sgor ada 11 matapelajaran yer. termasuk pendidikan seni visual dan pendidikan jasmani. Sebab adik kena amnil 11 matapelajaran. mungkin berbeza ikut negeri kot. Apapun tahniah yer. Pencapaiaan yg boleh dibanggakan tu. You go girl !

    ReplyDelete
  21. Selagi Top 3 ok la tu kak..
    Pandai anak akak.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah....janji beliau dah usaha...tahniah untuk anak akak

    ReplyDelete
  23. anak memang selalu relaks... macam saya dulu juga...he..

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah..tahun depan usaha lebih lagi kan

    ReplyDelete
  25. Tahniah buat tasha. Anak kak kamsiah kan. Semoga lebih berjaya di masa depan

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.