22 November 2015

Muffin Banana Walnut

Mighty White melancarkan satu lagi produk mereka
(dah beberapa bulan kut)
3 jenis perisa muffin

Muffin cip coklat
muffin vanila kismis
muffin pisang walnut

harganya rm1.50

sangat sedap
dimakan waktu hujan2 petang2 macam ni
bersama teh o panas..

19 comments:

  1. emm kene try beli ni. btw done follow akak balik :D

    ReplyDelete
  2. mudah nya kalau buat yg segera mcm ni tk sampai 1/2 jam dh boleh mkn ni kan

    ReplyDelete
  3. ingtkn mak buat kek pisang nih., hehe2

    ReplyDelete
  4. kan wak..yan pun ingat anak kak kam buat...

    ReplyDelete
  5. Ingat kak kamsiah buat sendiri.... Nampak menarik tapi saya tetap setia dengan gardenia :p

    ReplyDelete
  6. sedapnya muffin kalau nk puas mkn kena buat sendiri ni..

    ReplyDelete
  7. alahai.. lajuu tun dtg singgah ingatkan ada resepi mapin baru.. hehehe...
    kat bintulu xde niiiiii TT

    ReplyDelete
  8. wah CT tak pernah jumpa lagi ni ehehe..
    masuk microwave kejap kasi panas lagi uuumph..

    ReplyDelete
  9. asalam..wah kena try beli. Cuma pastikan tak ada nombor2 di ragui..kan ada nombor2 simbolik menunjukkkan ada campuran yag tak sepatutunya pada makanan ni. Macam kek appollo rupa2nya ada campuran tu...sekadar nak bagitahu apa yg etuza tahu..

    ReplyDelete
  10. menarik kan kek bungkus siap sedia di makan ni...

    ReplyDelete
  11. kalau dulu saya suka beli muffin 2in1 jenama ini, sekarang saya bertukar kepada muffin jenis single ini.

    ianya tak berapa manis macam 2in1 disamping ada bebiji kacang di dalamnya yang menambah keseddapan mengunyah...

    makan bersama ali tea sambil baca blog... memang terbaik.

    abaikan diet buat sementara..hehe...

    ReplyDelete
  12. Cepat dan pantas... Muffin tunjuk dikedai runcit.. takyah susah nak membaking..hehehe :D

    ReplyDelete
  13. Salam Jumaat anum..dah sarapan ke tu? atau sarapan dengan kek ni hehehe..sampaikan salam buat suami anda ya...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.