23 February 2016

Cafe Roti Bakar Landmark Kulim

waktu pagi..ketika Tasha dan Eleena kesekolah
saya dan Alia merayap ke Giant utk membeli sedikit barangan dapur
seronoknya..jalan lengang ja
kat dalam Giant pun tak ramai org lagi waktu pagi

Oleh kerana keluar rumah belum bersarapan lagi
perut dah mula berkeroncong

Sebelum ni tak nampak pun kafe ni kat Giant
oo..mengantikan restoren nasi ayam penyet rasanya

instant fried noodle
nampak ja sikit tp saya terpaksa 'meminta' Alia habiskan

konsepnya ala2 Oldtown White Coffee

3 set roti bakar
sepinggang mee
2 gelas air
RM38...

9 comments:

  1. Boleh tahan juga harganya...

    Tapi apa yang murah sekarang ni, kan?

    ReplyDelete
  2. Dua tiga kali juga akak menengok harganya Kamsiah..
    Berapa sepinggan mee tu ?

    ReplyDelete
  3. Set roti tu apa agaknya tapi macam mahal juga kan..
    Apa pun kalau sedap tak ada masalah. Mee tu nampak menggoda:)

    ReplyDelete
  4. boleh tahan jgk mahainya harga utk 2 org tuh kak huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Harga boleh tahan..
    Tengok meenya macam sedappp..

    ReplyDelete
  6. ada additional 10% service charge ke tu ( selain GST)

    ReplyDelete
  7. belum sampai lagi ke sana walaupun sebulan di Kulim,ada juga pusing2 cari rumah Kamsiah,tapi mcm tak ada org,mungkin salah rumah.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.