07 April 2016

Ayam Rosemary

Kelmarin ke Tesco..beli paha ayam
jarang sangat saya beli ayam seekor2..
bkn apa..bahagian dada ayam tu takda sapa nak makan..

so hari ni jadilah ayam rosemary utk lunch
resepi ni dimasak oleh anak dara saya........Alia..

fresh..baru keluar dari oven..

jom bersantap...
eehh kenyang ka makan ayam mcm ni ja..takda nasi ke
ok..alhamdulillah..ianya mengenyangkan..

17 comments:

  1. Mmg kenyang..tgklah meriah..mcm2 ada..sedapnya

    ReplyDelete
  2. Sedapnya kamsiah..
    Semua lengkap tu Kam..
    Ada sayur, ayam dan ubi kentang..
    itu semua boleh mengenyangkan..

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap..cukup lengkap dgn karbohidratnya.
    Pandai anak dara kamsiah masak.

    ReplyDelete
  4. Terliur SA, nak buat sure x reti lagi...

    ReplyDelete
  5. Sedapnyer...comel pun comel jer...hehe

    ReplyDelete
  6. Nak buat.. tetiba teringat my oven kat rumah MIL.. eemm..

    ReplyDelete
  7. macam2 diletak nya dalam tu mau tak kenyang..tak makan nasik pun perut tak meragam..Lagipun ada ubi tu cukup untuk buat ganti nasi.

    ReplyDelete
  8. kak..bagi lah resepi..
    terliur rasa nak buat

    ReplyDelete
  9. yummy....akak nak resipi..pastu nak tanya....rosemary tu akk bli kt mana....rietta biasa jumpa yang dried je...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  10. saya... sejak lanjut usia ni dah tak gemar makan ayam. jadi kalau hidangan macam tu alamatnya... makan sayur ajelah...

    ReplyDelete
  11. Alia sayang... ibu tak tepek resepi ayam rosemary Alia kat sini
    Kenalah Alia inform ibu mana resepinya
    Nak juga auntie follow style Alia buat:)

    ReplyDelete
  12. Kak Kamsiah .. nampak juicy .. mcm dah terasa kat tekak ni... hehehe

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.