21 April 2016

Umobile Roam Like Home

Cara yang paling murah menggunakan telefon anda di luar negara 
bergantung kepada rangkaian mana anda gunakan  dan di mana anda akan pergi.

 Sebagai contoh, data perayauan di Singapura daripada 0 - RM 38 sehari.

Jika anda seorang pengguna U Mobile,
anda akan dapat untuk menjaga bil pasca percutian anda ke tahap yang minimum:
 Semua talian P70, i90, i130, UD95 dan Pelan Postpaid UD135
dengan kuota data mereka sendiri secara PERCUMA dalam 12 destinasi luar negara seperti Australia, HK, Taiwan, Thailand dan Korea Selatan dengan DATA BACKPACKTM U Mobile.
Semua Prepaid dan pelanggan Pelan Postpaid selain P70, i90, i130, UD95 atau UD135 boleh menikmati Unlimited Data Roaming withU DATA ROAM 10 hanya RM10 / hari.
Utk lebih faham
utk lebih detail
anda boleh layari 


Dan utk menikmati lebih ganjaran 
sila ke FB U-mobile

6 comments:

  1. saya guna xox tapi takat dalam negeri ajelah...

    ReplyDelete
  2. Banyak kelebihan u mobile ye Kamsiah..
    CH kalau gi keluar negara tukar dgn sim kad prepaid negara tu.. mcm gi umrah dan indonesia tu hari..

    ReplyDelete
  3. Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk N x terkejar nak baca n3 yg lain, u mobile package ok, tp coverage x brp bagus kt tempat KA

    ReplyDelete
  4. Salam kamsiah ..
    Nak gi umrah ke kam ..
    Dh berniat utk line luar negara ..
    Mana tau ..
    Hihi

    ReplyDelete
  5. ita memang guna umobile tapi untuk berukband kat umah je..

    ReplyDelete
  6. Sya tak pernah guna U mobile sbb kat sini paling ok line celcom dan maxis je kak ..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.