03 May 2016

Hannah Darwina

Assalamualaikum

28 hb lepas anakanda dan suami pulang bercuti
anak sampai jam 2 ptg..naik ETS
en suami tiba jam 9.50 mlm...naik Airasia

So sementara menunggu suami sampai..
saya dan anak2 singgah melawat adik ipar yg masih dalam pantang

alhamdulillah..anak sulungnya dah 8 th
2 kali keguguran..
kali ketiga barulah melekat




org yg sedang berpantang cuma mampu melihat ja org lain menjamu selera
memperkenalkan Hannah Darwina
baru berusia...tak sampai sebulan lagi..

11 comments:

  1. comeinya hannah....
    pastu ngn makanan yg enak2... aduh2 sedapnya layan tembikai panas2 nih kak

    ReplyDelete
  2. Makanannya pada enak-enak semua tuh mbak, ada acara apa ya mbak ?

    ReplyDelete
  3. comelnya hannah darwina...moga ibunya berpantang dgn betul demi kshtn tubuh berpanjangan.

    ReplyDelete
  4. sedap namanya Hannah Darwina...omei2..

    baru semlm mkn spaghetti carbonara..nyum, nyum..cantik presentation buah tembikai & mangga..tembikai dipotong mcm tu, ada pemegang..first time tengok mcm ni..hihi..

    ReplyDelete
  5. Indah nama baby..
    Sedapnya spaghetti..suka buah2an tu...cantik tersusun

    ReplyDelete
  6. Sian yg berpantang..
    Jamu mata jer lah tengok mknan..
    Musim panas ni tembikai mmg laku 😀

    ReplyDelete
  7. gambar no 3 tu, spagetti ke? teringin nak buat sendiri tapi tak pandai ler...

    boleh tunjuk resipi yang simple tapi osem ke untuk saya cuba...


    note
    ----

    saya tak pandai masak selain goreng telur dan ikan masin jer...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... permata yg ditunggu lama tu
    Belum sebulan tapi nampak macam dah lebih dari itu kan:)

    ReplyDelete
  9. boleh tahan semangat badan babynya tu

    ReplyDelete
  10. Comelnya hannah..sei dah nama secantik orangnya..moga membesar sihat semourna jadi anak solehah ya hannah..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.