18 May 2016

WW :Gula-Gula Sticky

Hadiah dari abang utk adiknya Tasha

huuhh..mcm2 perisa ada..
strawberi,emn,anggur,laici dll..

manis ke...mestilah manis sbb gula2 kan..
rasanya siabang blk lain kali pun
still  tak abis lg gula2 ni..

11 comments:

  1. Menarik warna warni gula2 tu Kamsiah..
    Besar pulak tu..

    ReplyDelete
  2. alah2 comei2nya... syg nk mkn...
    bgs abg nya... ingat kt adik2 nya kt umah

    ReplyDelete
  3. Beli dimana ni.comelnya..macam2 perisa macam jeli pun ada.klu benda ni kt rumah kejap je licin.aiman tak berapa sgt..tp klu afia dengan jajan aduh suka sgt.huhu

    ReplyDelete
  4. Bertuah Tasha abang dah bekerja dapat hadiah2 .
    Canteknya gula2 warnawarni..

    ReplyDelete
  5. BANYAKNYA GULA2 DGN PERISA YG SEDAP SEMUANYA TU..

    ReplyDelete
  6. belum pernah tengok lagi gula2 macam ni Kam
    mesti nak cari utk cucu kaknoor nanti heee

    ReplyDelete
  7. Sukalah Tasha ye:)
    Anak dara kakak pun ada beli ini macam-macam perisa dari warna-warni nya tu ada yg lemon, strawberry, honey-dew, epal ikut warna. Kakak rasa biasa aje.

    Yg hairan mahal pulak tu. Bebudak memang sukalah.

    ReplyDelete
  8. alahai...sedapnya.. makan sebijik sebijik masa buat kerja memang tak sedar dah habis.

    ReplyDelete
  9. Pernah jugak beli kat Mid Valley dah lama dulu. Kat sana nak tengok cara buat pun boleh KY.

    ReplyDelete
  10. suka jugak Sticky ni.. lagi seronok skrang da ada label halal malaysia.. mudah2an x meragukan dah.. dulu xde..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.