10 May 2016

MC Donalds

Anak dara saya,Alia nak belanja mak dan adik2nya makan mc donalds
saya ok ja
lagipun petang2 tekak nak makan yg panas2 

so Alia bawak kami ke MC Donalds Kulim
sewaktu kami membuat pesanan
rupanya waiter tu junior Alia dulu

so dia cakap la
"akak ..boleh tunggu 5 minit lagi tak....lps pukul 6 harga diskaun.."
sewaktu kami sampai jam menunjukkan pukul 5.55 petang

kami pun ok ja..


 bubur nasi ni si emaknya yg punya

 minuman sejuk dan panas ni sangat awesome..



sempena filem Angry Bird yg bakal ditayangkan di Malaysia
sayangnya  barang mainan ni dah habis stok..



13 comments:

  1. Kakcik suka juga bubur nasi McD. Tapi sekarang kalau beli selalunya untuk cucu... :)

    ReplyDelete
  2. Sesekali kena mcd ni sedap juga..sy pun suka bubur mcd.murah rezeki alia belanja mak n adik2nya

    ReplyDelete
  3. masa kerja dulu, sering juga keluar lunch sorang-sorang kat McD. Ambil burger ikan dan secawan teh 0...

    ReplyDelete
  4. Anak dara belanja sempena hari ibu ke??
    :)

    ReplyDelete
  5. waaaah bestnya... msti bertambah2 sedap... lg2 org banjer

    sedapnya tgk air panas tuh... selalu tgk yg dlm cwn kertas tu ni siap ada deko2 lg...

    ReplyDelete
  6. anak2 kaknoor pun suka ni bubur nasi
    cuma nya jarang buat
    tapi kalau ke McD mmg tak lepas peluang jugak diaorang dgn bubur ni

    ReplyDelete
  7. Kakak tak pernah lagi makan bubur McD tau
    Biasa beli burger dia:)

    ReplyDelete
  8. Waa bestnya anak blanjer eaa kak..bagus alia ni hehhee

    ReplyDelete
  9. Mc Donald ni mmg selalu gak saya pergi KY, drive thru....si bongsu tu suka pan cake dia...

    ReplyDelete
  10. sesekali kan tekak nak gak mekdi ehehe.. CT tingin nak try foldover yang baru.. tapi x pegi2 lagi..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.