27 September 2016

"Unfollow"

Saya bukanlah  selalu dok membelek apa2 gadget yg baru kat blogspot ni
buat entri pun kadang2 ja
kadang2 idea mencurah2
kadang bagai dipaksa2..tak keluar jugak ideanya

tetiba ja terpandang butang 'unfollow' ni 
sejak bila ada eh??

so senang ja sekarang kalau tak suka seseorang tu
boleh tekan 'unfollow' ja kan..

12 comments:

  1. Sebaiknya kalau dah follow tu jgnlah unfollow
    Macam kurang manis merungkai ukhuwah yg dah terjalin

    ReplyDelete
  2. kejam pulak rasa..dulu follow sekrg unfollow.
    haha..

    ReplyDelete
  3. sama lah macamita..setakat tulis je..nak godek2 gadget ni langsung tak tau..

    ReplyDelete
  4. Hehehe... ada sesetengah blogger tu macam kelakar pun ye, dia "unfollow" blog sorang blogger ni, lepas tu dia "hide" terus function followers dia pula dari blog page dia sendiri (mungkin dengan harapan orang tu tak dapat membalas "unfollow" blog dia pula). Tapi yang kelakarnya dia terlupa (atau tak tahu), orang tu boleh je unfollow blog dia, dengan cara, pergi ke dashboard blogger, dan tengok list of blogs yang kita follow, lepas tu "tong-sampahkan" je blog orang tu dari list kat dashboard kita tu. Dengan ini, kita dapat remove diri kita dari "list of followers" blog orang berkenaan. Abis cerita... hehehehehe :p

    ReplyDelete
  5. tak syiok pula kalau dah follow pastu unfollow..

    ReplyDelete
  6. Ni serupa whatsApp ye kamsiah..
    Left group..
    Unfollow blog...
    Tapi tetap memutuskan siratulrahim tu..

    ReplyDelete
  7. boleh pulak ada button unfollow ni.. dunia blog malaysia ni bukan besar manapun, tup2 nanti terjumpa lagi di ruangan komen blogger lain. huk3..

    ReplyDelete
  8. Patutlah follower Etuza jg ada yang begitu..entahlah secara tanpa mereka ketahui agaknya kan . Harapadmin blog tak uf dekat blog Etuza ya..

    ReplyDelete
  9. Kat blog saya masih follow je, ;) tapi tkde pun btmbh followernya heh heh

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.