20 September 2016

Saya Tak Sihat

Assalamualaikum
Ap0a kabar rakan2 semua?
Semoga dalam lindungan dan rahmat ALLAH jua...

Lama menyepi sebab saya tak sihat
bermula batuk2 sejak sblm merdeka lagi

Pada 3 hb sept..saya  dan anak2  perempuan pergi menjemput suami kat airport penang
oleh sebab sampai awal..llbh kurang 6.15 petang
sedangkan suami sampai dalam pukul 10 lbh
maka melepak la kami  kat dalam airport tu
naik kebas kaki terpaksa mengikuti langkah budak2 tu

bila suami sampai..saya dah down dah..
bagaikan nak pengsan berjalan ke tempat parking kereta
masuk dalam kereta..semput..!!!
selepas 15 minit baru boleh bercakap...

haha malam tu langsung tak boleh tido..semput..termengah2..

esoknya pagi2 suami dah bawak pergi klinik..
2 hari tak jalan jugak..tak berubah jugak keadaan..
pergi keklinik ke dua pulak

diberi ubat utk mengeluarkan air dalam badan..
sbb kaki dah bengkak dah..

alhamdulillah 2 hari  kaki dah surut bengkaknya



sup ketam ni dibuat sebab saya  hilang selera makan
sepanjang tak sihat tu cuma nimum air ja dan nestum..
 anak lelaki belikan Pamoga ni utk emaknya
dan saya jugak amalkan minum minyak kelapa dara

kesian suami..plannya nak blk ke Johor semula pada 7/9
last2 tertangguh sampai raya kedua baru balik

10 comments:

  1. tulah kak... berjln tak ingat heheheh....

    moga skrg ni dh sihat sepenuhnya...

    ReplyDelete
  2. MOGA CEPAT SEMBUH BNYKAN REHAT MKN UBAT.

    ReplyDelete
  3. Semoga dikurniakan kesembuhan dengan kadar segera.

    ReplyDelete
  4. Allah... kesiannya
    Tapi demam nak bermanja tu pun juga kakak rasa
    Yelah en abang dah balik minta dibelai kan hihi... (kakak gurau tau)

    Moga terus sembuh dan ceria walau berjauhan di mata dekat di hati:)

    ReplyDelete
  5. Didoakan kembali sembuh dan blh berblog spt biasa....In Shaa Allah.

    ReplyDelete
  6. Semoga cepat sembuh kak Kamsiah.
    Anggaplah yg sakit tu ibarat kifarah buat kita.
    Bila tengok air tu, terus teringat kat iklan.. "Alhamdulilah, mujur ada Pamoga.. " Hihi, semoga kak Kamsiah happy2 je walaupun sakit ye ^_^

    ReplyDelete
  7. kak semoga diberi kesembuhan....cepat baik ya...banyakkan berehat

    ReplyDelete
  8. Jika sakit banyakkan rehat dulu ya..moga sentiasa dirahmatiNya.Amiin

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.