26 August 2016

Promosi Murah Di Tesco

Saya gemar ke Tesco sbb ia dibuka awal pagi
adalah dalam 2 kali sebulan kesana
utk membeli barang2 dapur


kelmarin kesana..ternampak buah strawberi montel2 ni
dari rm19.69 menjadi rm7.49 ja
amik la 2 pack
 close up sikit
tapak tangan Tasha..ngam2 2 biji..

Setiap minggu ada barang dijual dgn harga RM1 ja
dgn pembelian rm80...dapat la beli nescafe 1 pack(10 stick) rm1
kelmarin dapat coke ..minggu sblmnya dapat Joy pemcuci pinggan mangkuk..

17 comments:

  1. Geram pulak tengok strawberry merah dan gemuksss tu :)

    ReplyDelete
  2. Ee geram tgok strawberi ni..pevret aku ni..hmm

    ReplyDelete
  3. Oh ya ke kamsiah...Akak jarang belanja kat Tesco sekarang ni...bestlah kalau ada offer camtu.
    Cantek merah strawberry tu

    ReplyDelete
  4. murahnya stroberry tu...nak pergi cr juga la...

    ReplyDelete
  5. waduh besar2nya kak.. gile murah lak tuh...

    tgk kt ig ingat akak pi cuti2 ke CH

    ReplyDelete
  6. Asalam..semoga sentiasa sihat ya...tak pernah lupa blog ni..pengisian yang baik ..menarik gambar merah tu ...terasa nak makan ja

    ReplyDelete
  7. best nyer..murah plok tu....sini jarang sangat nak ada jualan murah macam tu..tesco pun takde..huhuhu

    ReplyDelete
  8. nampak merah ranum strawberi tu kak...

    saya juga memilih tesco...

    ReplyDelete
  9. Kat tempat saya tak ada Tesco..kalau nak merasa shopping kat situ kena balik kampung la...

    ReplyDelete
  10. banyak prmosi yang murah-murah...strawberry nampak sedappp letak coklat lagi laaa

    ReplyDelete
  11. Salam singgah bila ada kelapangan hari ini.Moga sihat2 selalu yer. Wah best jugak ni. Tapi KA duk memborng barang kat giant skang ni.. byk promosi he3

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum

    Menggodanya straberi itu... Jom serang Tesco... hihihi

    ReplyDelete
  13. Asalam..teman blog selamat hari raya ya...maafkan jika pernah menyakiti hati..

    ReplyDelete
  14. sedapnyer kakkkkkk

    geram plak tgk stoberi meghah2 ranum gituuu..hihi

    ReplyDelete
  15. sedap strawberri... ada lagi tak promosi

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.