07 November 2016

Makan - Makan Di Boat Noodle Sunway Carnival Mall

Boat noodle-Sunway Carnival Mall
ni petang hari terakhir si abang berada dirumah
gambar diambil utk dihantar pada siayah di Johor


rm1.90 mi ni..
so kami oder 6 mangkuk


 kra-pow chicken rice
rm11.90

yg ni super sedap
rotinya tersangat lembut- dikukus
Sangkaya bermaksud 'kastard'..

 yum meatball-rm8.90
sos dia...pedas ditekak saya
terimakasih pada sianak yg belanja

18 comments:

  1. yummy...xpernah lg kesana....mcm sedap je semua menu...rti tu nampak sangat sedap...boleh la rietta cuba kalau ke sana nnti...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... abg tak pernah leka 'membelai' keluarga ketika ayah berada jauh. Adik mesti seronok.

    Kalau sekeluarga makan boat noodle mahu bertingkat=tingkat mangkuk baru puas.

    ReplyDelete
  3. semangkuk rm 1.90 tu mmg menguji nak makan bermangkuk2 hahahaa..

    ReplyDelete
  4. Meriah makan.. Sedap tu... Kalau ke sunway boleh la try nie :D

    ReplyDelete
  5. selamat petang Kam
    bab makan2 ni mmg best apa lagi kalau ada yg belanja kan
    hehee

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, anak laki akak tak lupa nk belanja keluarganya bila kesempatan

    siapa si manis sebelah si abang tuh?
    nampak menyelerakan semua hidangan tuh

    ReplyDelete
  7. Mkchaq x pernah lagi makan kat boat noddle ni, anak2 dok ajak, tapimacam dak masa nak pi..

    ReplyDelete
  8. pernah makan, rupanya noodle dia tu sikit je kan. sebab tu kena order banyak2 baru kenyang.

    ReplyDelete
  9. Antara kebahagiaan ibubapa adalah bila berjaya memiliki anak yang mengambil berat kebajikan kita...

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  11. macam-macam ya ada menu boat noodle....

    ReplyDelete
  12. nampak menarik ja roti dia tu...tambah pula akak kata lembut...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.