09 March 2017

Emel Daripada Involve Asia

Hi,

Klien kami daripada Adata Malaysia, ingin berkerjasama dengan pihak anda untuk kempen terbaru mereka. 

Mereka sangat berminat menyertai post Adata di  blog anda. Berikut adalah maklumat kempen:



Kempen             : Keyword/ Banner Campaign
Bajet                   : RM1,000
Modal                 : CPC & CPS

Jika anda berminat, sila email kembali kepada kami untuk maklumat lebih lanjut. 

Info lebih lanjut sila layari : Involve Asia,

--
Ecommerce Marketing Platform
Malaysia | Indonesia | Thailand
Faeizatul
Affiliate Marketing Executive

INVOLVE ASIA TECHNOLOGIES SDN BHD
3A-7, Menara MBMR, Jln Syed Putra
58000, Kuala Lumpur
SKYPE : faa_153

We're hiring! Find out more at http://involve.workable.com



ohh..pada mulanya terkejut jugak
yalah..blog saya pun jarang2 berupdate
pembaca pun  lbh kurang 2k ja sehari

tp bila ditanya pada yg pakar
tak salah mencubanya

kena register dulu..
jangan bimbang free ja

kemudian bila akaun dah diaktivatedkan
boleh la pilih iklan2 utk ditempek kat blog kita

9 comments:

  1. Siapa kat sini yang tidak mahukan kejayaan, pasti semua berusaha untuk berjaya tapi lebih ramai yang gagal daripada yang berjaya...tapi kalau berusaha lebih lagi, ini pun dah boleh kira kejayaan jugak buat blog kita kan :D

    ReplyDelete
  2. Tak salah mencuba kalau free kak...
    Kat blog saya pun ada entry nak dapat duit sambil shopping... jom cuba kak..

    ReplyDelete
  3. Salam kenal..
    Peluang jangan ditolak, beum cuba belum tau..
    All the best!

    ReplyDelete
  4. Wahh..betul tu kak.. X salah mencuba..kalo dh rezeki..x kemana kan..?

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.