22 January 2011

Anonymous...cool atau pengecut

Salam hari sabtu

dulu tumpang sedih a.k.a geram
bila kawan2 baik
kena kutuk dan kondem oleh cik/en anom

beberapa hari lepas,giliran saya pulak terkena
gara2 komen pedas saya di sebuah blog MLM
haha si anom tu makan cili kut...

si anom ni dalam bahasa melayunya
org yg suka menyembunyikan identiti
(ada juga yg gigih create akaun)
pastu kondem org tu,org ni
kalau betul2 nak tegur
ikhlas nak perbaiki kesilapan org
boleh ditegur melalui emel

bg saya,org macam ni
mmg pengecut
baling batu sembunyi tangan
kesian...penat2 komen,kena delete..!!






If you really do put a small value upon yourself,
rest assured that the world will not raise your price.

16 comments:

  1. salam kak
    dimana mana ada anon ni..
    sbb tu sya set ruang komen untuk yg berdaftar saje, tak suka pandai pandai menilai diri kita tp mereka bukan mengenali pun kan?

    ReplyDelete
  2. pd drg jnji dorang dpt luahkan ketidakpuasan hati drg..

    ReplyDelete
  3. IM - sembunyi identiti pada nama tapi tidak pada wajah..

    ReplyDelete
  4. biase la tu sis..mane2 pun ade je anon..ade aje yg ta puas ati ngan kite..huhu~

    ReplyDelete
  5. betol la, anon ni spesis pengecut. benci. (anon yang suka beri komen negatif dan hentam-hentam org)

    ReplyDelete
  6. Salam Kamsiah

    InsyaAllah tak nak guna anon

    ReplyDelete
  7. salam kamsiah..dah buang ye..
    masa ina kl tu..akak pun tumpang sedih..nasib baik dia tabah dah terus menulis..

    ReplyDelete
  8. Salam Kam,

    Kita sepatutnya bertanggungjawab pada komen yang kita tulis. Bagi saya anon ni takut nak bertanggungjawab terhadap perkataannya sendiri..

    ReplyDelete
  9. @sayangsayangibubetul tu..tah dtg dari mana..tetiba nak nilai diri kita..kalau ya pun silent reader...dia tak berhak menilai kita dek rasa geramnya tu

    ReplyDelete
  10. @Insan Marhaenkira ok la tu IM...ramai yg tak suka mengunakan nama sendiri..tp wajah..still kenal...:)

    ReplyDelete
  11. @Khumaera Ismailtak jadi kudis pun dgn kutukan dia org kan maera

    ReplyDelete
  12. @kak Ernadah buang heeh..bkn takat buang dari chatbox..buang dari ingatan jugak..

    ReplyDelete
  13. @Tiranatirana..spesis manusia yg penakut,pengecut...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.