16 April 2012

"Blog has been removed"



Blog has been removed

Sorry, the blog at kamsiah-yusoff.blogspot.com has been removed.

This address is not available for new blogs.

Did you expect to see your blog here? See: 'I can't find my blog on the web, where is it?'


Apa perasaan anda

kalau buka blog

tetiba keluar statement mcm tu...

mau terkejut badak,kan..


Blogspot removed kah?

google dah delete blog saya kah?

atau SKMM dah tutup blog picisan ni?

atau kena hack?


Lepas tu saya try masuk google akaun

dan verify code (isi no hp)

lepas refresh beberapa kali...

ohhh lega bila dah normal semula


sapa yg pernah kena mcm ni??



19 comments:

  1. Saya selalu kena, menggelabah juga la di buatnya. Lepas tu sign in google, bg no tel...settle.

    ReplyDelete
  2. memula kena dulu..mau menangis rasanya....tapi dah tahu caranya...oklah..adapun..blog tuu...

    ReplyDelete
  3. pernah kena dl... tetiba aje blank rasa. nasib baik dpt blk. kalo x naya aje nak wat baru. sia² berblogging 2-3 thn yg lampau. so, moralnyer... beli ler domain sendiri. hehehe... kalo ade rezeki nak beli hosting lak. so... diorang x de ler sesuka ati delete blog even mmg diorang ade hak nak wat cam tu pun.

    domain rm35/tahun

    ReplyDelete
  4. cheqna pernah kena...
    huhuhuhu
    tapi sib baik ada yang tolong....alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. pernah jugak, tapi biasa nisah skip je part req phone number tu.. rase risau la nak bagi.. (^_^)

    ReplyDelete
  6. kamsiah..acik pernah kena tahun lepas..puas gak nak mengembalikan nya semula

    ReplyDelete
  7. Tak pernah kena :3 Ini hanya berlaku pada pengguna Blogspot kah?

    Nisa'

    ReplyDelete
  8. saya penah kene!

    nak luruh jantung! heheh~

    ReplyDelete
  9. Saya pernah, ni angkat tangan ni. Mujur tak tumpah air mata, sedih sangat3x terkena macam tu, ingat blog saya ja kena, rasa2 blog aktif ni kena. Minggu lalu saya kena, spam segala, hack lah, paparan putih ja, verify code main segala di hpon, saya diam ja, blog Dieyna suarakan masalah spam baru saya bertanya2. Blog JR juga kena. Sekarang dah ok.Mudahan x kena lagi.

    ReplyDelete
  10. Kakcik pun pernah kena beberapa kali.

    ReplyDelete
  11. Salam.... saya belum penah kena lagi.... ngeri la dengr cerita, boley tak kalau kita tak nak kena ?

    Domain kita usd10 untuk setahun !

    ReplyDelete
  12. Kakak pernah kena dan kena buat macam itulah juga... memang panik kan...

    ReplyDelete
  13. pernah kena..mahu menangis jugak..siap mengadu kt member..refresh byk kali pastu ada balik..tkut wooo..

    ReplyDelete
  14. baru kena dlm 2 minggu lepas..
    macam nak pitam..
    tapi oklah bila godek2 sendiri

    ReplyDelete
  15. saya pun pernah alami macam ni....nasib baik ada kawan yg tolong....

    ReplyDelete
  16. IM dan beberapa kawan IM pernah terkena begini. malah blog Dr M pun biasa kena...

    ReplyDelete
  17. Salam..

    Sy belum lagi kena macam tu. Tapi harap2 tak kena laa.. Jangan la sampai diremove nye blog kite nie kan.. huhu..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.