27 July 2012

Kepala Senget...

Saya betul2 tak perasan
dan serius cakap...tak sedar

sehinggalah di 'tegur' seseorang di FB

"kepala tu senget ja
tiap kali bergambar
dulu2 suka makan leher ayam kut..."


entahlah...ia semulajadi
bukan dibuat2
atau suka makan leher ayam kecik2 dulu
menyebabkan leher saya 'terkulai'...

apa pun..otak saya tetap 'center'
bkn senget...:)

26 comments:

  1. Tak kan lah sbb mkn leher ayam kot.. mungkin dah memang semula jadi mcm tu.

    ReplyDelete
  2. Hehehe... ada yang ambil berat ya? :)

    ReplyDelete
  3. salam..
    mungkin sbb nk posing je
    cara masing2.. apapun jnji comel hehe

    ReplyDelete
  4. senget2 pown cantik apa hehe

    ReplyDelete
  5. Hehehe..saya pun kalau bergambar susah nak tegak kepala kak..senget itu mesti hahah..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kamsiah

    itu yg hubby terpikat tu...he he


    Insyaallah, iftar ikut sunnah

    ReplyDelete
  7. ahahaha...betul tu, yg penting, otak mesti center! ekekekeke

    ReplyDelete
  8. heheh senget2 pun cun apa semua gambar hehe
    selamat berpuasa kak...

    ReplyDelete
  9. Itulah trademark...sehinggakan ada orang yang perasan :). Bangga dengan diri sendiri :)

    ReplyDelete
  10. Biarlah...senget kepala tapi waras orangnya.

    ReplyDelete
  11. macam cucu IM juga. kepala senget selalu.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Yong,

    Masin-masing punya gaya he he he! Selamat berpuasa Yong!

    ReplyDelete
  13. nak juga style bergambar, tak salah selagi berhemah. Tak ada menjolok mata, so sopan sebagai muslimah.

    ReplyDelete
  14. tukar header lagi ya.apapun blog kita cara kita.

    ReplyDelete
  15. senget pow pose maintain cantek oke
    maybe dah habit kot
    x de masalah bagik ai ngeeee

    ReplyDelete
  16. Style pose tu, kak...
    Bg sy bkn masalah pun...dh kebiasaan, hihi..

    ReplyDelete
  17. Salam kak. ok je gambar2 tu. hehe.. tapi tak semua gmbr kan. yg penting gambar sebagai kenang2an nanti. ;)

    ReplyDelete
  18. Itu natural pose kamu,trademark tu.

    ReplyDelete
  19. salam akak..dah terbiasa tu, masih boleh diubah..

    ReplyDelete
  20. ambik gambar mesti ada senget sikit..kalo tegak aje gambar robot laa tu..

    ReplyDelete
  21. Spontaneous.. Nanpak kamera je otomatik dia lentok gitu.. Comet!

    ReplyDelete
  22. sebab dah terbiasa tu.. ;)
    kalau tegak je macam takde perasan pulak.. ;)

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.