10 March 2015

Menamatkan Langganan

Bermula 1 Mac yg lepas
saya telah menamatkan langganan akbar BH
Dapat la save bajet lebih kurang RM60 sebulan
(Hari Ahad langgan 2 akhbar)


sekarang baca online ja..

38 comments:

  1. kak pun baca online jer tapi utusan malaysia.

    ReplyDelete
  2. saya dah terlalu lama tak beli suratkhabar kak....baca online je

    ReplyDelete
  3. saya tak pernah langgan akhbar... huhuhu

    ReplyDelete
  4. wah.rm60 gak sebulan..
    ye la, sekarang sng..semua blh baca on9 aje..

    ReplyDelete
  5. 'news online' cuma byr sbln sekali je kan kak ;-) (bil tenet)

    ReplyDelete
  6. Saya beli Sinar Harian, akhbar paling neutral di Malaysia.. Akhbar online pun baca terutama yg top 5 di Malaysia...

    ReplyDelete
  7. Maklumat percuma melalui internet/tv pun dah cukuplah... Masa utk berjimat :)

    ReplyDelete
  8. yan jarang baca akhbar..biasa tengok berita je...bagus..dapat ber jimat banyak juga tu rm60

    ReplyDelete
  9. memang betul,baca online pun ok,lgpun jimat kan

    ReplyDelete
  10. Lama dah x beli paper kak...semua baca on9 ja...:)

    ReplyDelete
  11. langkah yang bijak... saya pun dah lama tak baca paper nih...

    ReplyDelete
  12. hehe..bagus la,tindakan yg bijak gitu!paper pun dah naik harga skrg..

    ReplyDelete
  13. Masih membeli surat khabar. Yang lama jual dekat jiran yang berniaga nasi lemak. Kadang-kadang dapat nasi lemak free.

    ReplyDelete
  14. Salam...miss u.
    Walaupun dah tak sama feeling nya, tapi not bad jugak kan kak.

    ReplyDelete
  15. Yah,perlu berjimat sekarang,saya baca The Sun yg percuma.

    ReplyDelete
  16. Saya tak pernah langgan..ikut tajuk ..kalau seronok sikit baru beli...

    ReplyDelete
  17. kamsiah.kami di sekolah di bagi free ja..nmpak sgt tk laku BH sekarang.dh free org baca la.saya dh lama tk bli paper.cuma kdg2 beli Sunday times Ahad saja.masa lain tengok brita online.

    ReplyDelete
  18. Salam. Hee saya beli suratkabar kertas pun sebab saya nak join peraduan contest. ;-p

    ReplyDelete
  19. Saya selalunya beli akhbar tabloid 2 atau 3 kali seminggu dengan niat;

    1. mengetahui hal-hal semasa
    2. salah satu cara menyumbang rm kepada syarikat penerbit.

    syarakat penerbitan akhbar tabloid ini selalu membuat sumbangan kepada fakir miskin hasil dari keuntungan jualan akhbar...

    BH dan UM dah lama saya tak baca....

    Malah kalau saya ternampak orang lain membaca saya akan senyjm sendirian....

    ReplyDelete
  20. Dah lama tinggal Berita & Utusan..lebih banyak baca online dan tengok berita je...tak tahulah makin tua ni minat membaca makin mengurang...begitu juga novel..Beli dari tahun 2013 sampai sekarang belum baca pun ada...

    ReplyDelete
  21. baca online senang. klu paper ni kdang banyak iklan hihihihi

    ReplyDelete
  22. saya suka baca online,
    tapi saya jarang baca suratkabo
    ahaks

    ReplyDelete
  23. Pagi2 saya mesti hadap berita online dulu.. kalau baca paper pun bos punya.. hehehe..

    ReplyDelete
  24. woo.. RM60 sebulan. erm cam dah tak releven zaman internet ni :)

    ReplyDelete
  25. Assalam kak,
    iols baca hat online sajork he3

    ReplyDelete
  26. jimat duit, sekarang mane2 pun online, cume kalo buku tu lagi puas bace buku fizikal tu compare ngan dialam maya huhu...

    ReplyDelete
  27. saya tak puas kalau baca paper online...kena beli jugak...

    ReplyDelete
  28. sekarang semuanya dihujung jari je...
    on9 pon boleh tau berita semasa jugak

    ReplyDelete
  29. Saya baca suratkhabar online je sekarang ni. dalam facebook pun banyak berita jugak

    ReplyDelete
  30. Tengok facebook je... Macam2 citer ada... Hi hi hi...

    ReplyDelete
  31. Bagus juga dapat jimatkan wg yang ada..zaman gst ni semua nak kena kira kak..silapm percaturan ada yg tak cukup duit nak berbelanja seharian,,

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.