30 July 2016

Sarapan Di Oldtown White Coffee

Alhamdulillah..pagi ni anak dara saya 
belanja sarapan di Oldtown White Coffee di Hi -Tech,Kulim
 semasa kami sampai,belum ramai pelanggang yg ada

saya memesan nasi lemak dan honey lemon ais
 

 
set roti bakar ni bersama telur separuh masak
tp akhirnya tak siapa yg makan telur ni
 
total RM68
utk 4 nasi lemak,4 air,2 set roti bakar


10 comments:

  1. Nasi lemak menyelerakan lah Kam
    Kaknoor ni pantang tengok nasi lemak haha

    ReplyDelete
  2. sedapnya nasi lemak...standard mkn tempat yg standard gitu le

    ReplyDelete
  3. Sayang telur setengah masak letak kicap dan pepper sedap. Kalau kakak ada licin tu hihi...

    ReplyDelete
  4. Salam akk.. Sedapnye breakfast..

    Akk duk d kulim ek? Nnti klu ade umur panjang lady terjah sane.. Hihi.. Lady dh agk. Lm xgi jln belah utara.. Rs mcm dah x prgi lps ni.. Huhu..

    ReplyDelete
  5. Pernah juga saya sampai sini,makan roti bakarnya

    ReplyDelete
  6. makin mahal dh harga kt situ, rasa dulu set nasi lemak dia tak semahal tuh...

    tp sesekali mkn ok kot kak....
    syg nya tlr tuh tak di mkn... bt sarapan pagi mmg konyang

    ReplyDelete
  7. sy suka rotinya...sekali je pergi, itu pun member belanja jugak..hiihih

    ReplyDelete
  8. telur separuh masak tu buat SA terliur...

    ReplyDelete
  9. Ala.. kenapa x makan telur separuh masak tu..
    Tambah sedikit kicap dan lada sulah.. memang best..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.