02 February 2017

Kumpul Setem Dan Tebus Hadiah Di Giant

Saya pasti mereka yg biasa shopping di  Giant
pasti tahu Gaint baias menganjurkan
kempen Beli-Kumpul dan tebus hadiah ni

sebelum ni jika barangan yg di offer seperti Luggage
saya tak berminat nak menebusnya
so bila dapat setem buang mcm tu ja

tp bila di offer barangan dapur seperti ni
saya tau ramai ibu2 yg teruja nak mendapatkannya
harga biasa RM 129
Bersama setem,harganya rm 29.90

ada baki setem lagi hehe
sebelum tarikhnya berakhir bulan April nanti
rasanya sempat collect 2 buah mangkuk lagi

11 comments:

  1. Kakcik pun kalau dapat setem, buang je... ;-)

    ReplyDelete
  2. saya pun kumpul setem2 ni kak..
    yang setem musim lepas giliran anak2 kumpul setem..
    kali ni giliran ummi pulak... hihihi

    ReplyDelete
  3. tu la. selalu kalau dapat setem, ntah mana2 sy letak pun dah tak ingat. haha

    ReplyDelete
  4. Kakak ada kumpul yg bulan november/december 2016 tapi lupa nak redeem sayang habis gitu aje. Yg baru ni belum ada lagi.

    ReplyDelete
  5. dana pun tgh mengumpul kak, bt masa nih dh ada 1 yg penuh...
    dana berkenan yg blh ltk dua jenis tuh... boh lauk boh nasi heheheh senang keje kan

    ReplyDelete
  6. rajin kak kam kumpul stem.. berbaloi dapat beli mangkuk dgn harga murah...hehe

    ReplyDelete
  7. salam kamsiah
    tekun lg mengumpul ..
    tp hasilnya berbaloi juga kan..
    aby pula, setem tu terlipat dgn plastik2 dalam bakul sampah

    ReplyDelete
  8. rietta yang baru baru ni buang je...xminat star wars punya barangan tu...

    ReplyDelete
  9. ita pun kumpul jugak..dah penuh dah satu borang...tengah kumpul lagi ni..baru ada 3 setem..

    ReplyDelete
  10. Pernah sebelum ni ada kumpul tapi terlupa nak tebus.. :(

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.