13 February 2017

Vivix Shaklee

Saya bukanlah SID (Shaklee Independent Distributor)
Bukan juga nak promote produk ni

Beberapa tahun dulu
ada la sekali beli beberapa produk Shaklee
itu ketika badan masih kuat 
dan tak dikesan berbagai penyakit

Kini..diusia 47 tahun
dgn tahap kolestrol tinggi
tangan terasa kebas
disamping makan ubat yg dibekalkan doktor
berurut,berbekam
saya mencuba VIVIX ni pulak


harganya RM475..

tp saya beli kat Lazada harganya rm378
pejam mata,bayar
demi sebuah kesihatan
tp mengambil masa 4,5 hari utk barang sampai
lain2 kelebihan VIVIX ni
saya pasti ramai yg dah tau

11 comments:

  1. Betul tu Kamsiah..
    Demi kesihatan.. pejam mata aje lah dengan harga tu kan..
    Semoga segera semboh ye..

    ReplyDelete
  2. Kakak dari last year nak beli tak terbeli lagi sampai sekarang
    Vivix memang baik.

    ReplyDelete
  3. UBAT MAHAL PUN XMENGAPA KAM ASAL RASI DGN DIRI KITA

    ReplyDelete
  4. Murah sikit kat lazada ye kamsiah..acik beli 420

    ReplyDelete
  5. wahhhh, berbaloi beli di lazada. sy dgr harga bukan ahli mencecah RM500+

    ReplyDelete
  6. Bila badan dah berumur, kita memang perlukan supplement yang terjamin

    ReplyDelete
  7. Waduh... tengok harga pun dah buat kakcik bertambah 'sakit'...

    ReplyDelete
  8. mahal juga harganya yea....boleh la rietta cuci mata kt lazada jap...

    PS: berkesan x dengan akk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya ada risiko beli dgn online shopping cam lazada ni. Harga lebih rendah daripada harga kos tu sebab apa? Original tak? Expiry bila? Sebaiknya beli dengan pengedar sah, kalau nak murah elok jadi ahli supaya memang sah kita dapat harga member disamping cash back jika layak. Pengedar pun beli harga member juga. Rm378 memang harga bawah kos

      Delete
  9. salam kak kam...kalau beli kat lazada mmg murah sikit...

    bila dah berusia mcm tu la...mcm2 penyakit datang...noe pun sama

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.