06 January 2017

Ikea Dan IOI City Mall

Lepas menapak kat Putrajaya
sianak membawa ibu dan adik2nya ke Ikea,Cheras
utk merasa meatball yg sangat glamor tu

yg nasi lemak tu emak yg punya




nasib baik banyaknya tempat yg boleh 'landing'..


tak habis jelajah satu Ikea
siibu dah ajak balik
tak larat nak menapak dah


Restoren Rasa Utara

Malamnya keluar lagi
yalah esok dah nak balik

kali ni si anak  bujang membawa ibu dan adik2nya ke IOI City Mall

singgah makan kat restoren Rasa Utara

dua2 cuba buat senyum senget..



lepas makan..pandang kiri kanan..depan belakang
line clear utk amik gambar kat dinding ni 
 

tersinggah pulak kat Sangkaya

beli 2 ja la sbb dah kenyang makan

masih terasa suasana krismas

9 comments:

  1. Walaupun IKEA Cheras tu tak jauh dari rumah kakcik, belum pernah kakcik masuk lagi. IKEA Damansara pun kakcik tak pernah sampai... :(

    ReplyDelete
  2. sedap2 nampak semua makanan especially ais krim (ain ni peminat ais krim haha)

    ReplyDelete
  3. Penat ronda2 kenalah mkn...wah sedap semuanya tu

    ReplyDelete
  4. Meatball Ikea tu memang dah viral semua tahu tapi kakak tak pernah lagi makan di situ:)

    Puas abg long dapat bawa mak dan adik-adik dia di merata tempat
    Cuma mak dia yg tak larat aje hihi... (kakak pun sama kalau jalan lama sangat aduhai letih - ingat bantal aje haha...)

    ReplyDelete
  5. minggu lepas gi Ikea jugak... hehehe..

    tp Sangkaya tu cam sedappp jer... teringin nak try..heheheh

    ReplyDelete
  6. Beruntung Kam anak2 dah berkerja ,bawa mak dan adek2 jln2.

    ReplyDelete
  7. Kalau dah pegang kamera, kena ada rasa segan.baru boleh belek angle gambar yang cun.

    Macam abah saya juga... Gambar Sultan Perak pun dia boleh ambil.

    Kedai cuci gambar pun geleng kepala...

    ReplyDelete
  8. salam kamsiah ..
    wah, berjalan sakan yer ...
    dah sampai masa anak2 pula bawa kita berjalan setelah kita ajar mereka berjalan dulu ..

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.