04 January 2017

Kuih Keria Antarabangsa

Dalam perjalanan ke KL
Alia meminta singgah di Melaka utk membeli kuih keria antarabangsa
yg tersangat femes amos tu

tu dia..sebaik sampai ja
dah ala2 rumah org kenduri
punyalah ramai yg dok beratur
cuma Alia dan Eleena ja yg pergi beratur
dah sejam lebih..saya wasap Alia
tak payahlah..tak makan pun tak pa
tp dia kata dah nak sampai giliran..dah nak sampai giliran

last2 Eleena tak sanggup lagi menemani kakaknya
masuk dalam kereta..mcm nak pengsan katanya..
 
akhirnya..setelah sejam lebih beratur..
dapat jugak kuih keria ni
terhad 10 biji setiap pelanggan

10 comments:

  1. Tapi puas hati kan kak bila dapat?
    Sedap pada tekak saya :)

    ReplyDelete
  2. mak ai...sedap sangat ke kak kam kuih keria tu...

    ReplyDelete
  3. aduh. saya kalau nak balik rumah wife, memang lalu ikut sini. selalu tengok ramai orang beratur nak beli. tak tergerak lagi nak berhenti kereta dan beratur. hehehe

    www.ceritaejoy.com

    ReplyDelete
  4. Berkat sabar dapat juga rasa
    Kalau kita memanglah tak mampu nak beratur just nak makan keria itu.

    ReplyDelete
  5. Sebab viral tu yg ramai peminat .Ramai juga dah buat sendiri utk rasa nikmat nya keria gula merah ni...mkn pun puas.

    ReplyDelete
  6. minggu lepas lalu juga dikawasan tu..niat hati nak membeli..bila ramai sangat beratur panjang batalkan saja niat ky..

    ReplyDelete
  7. sedap ek, memang jadi fenomena skrg ni

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.