04 November 2013

Pose Ala2 Eja

Pelakon Eja  dalam salah satu adegan dlm filem Sepi


haha..bangku inikah yg diduduki Eja

macam comel jerr...macam comel jerrr...:)

dek keboringan menunggu suami dan anak lelaki
layan motor besar

anak2 perempuan dah tak tau nak nak buat apa..



tak berpakat pun nak pakai kaler ungu






46 comments:

  1. "macam comel je..." tengah trending sekarang kan.

    ReplyDelete
  2. macam eja lah..eh macam eja lah adik..heheh comel..:)

    ReplyDelete
  3. wah2...comel je ketiga tiga ni posing... seronok ke taiping ye...

    ReplyDelete
  4. macam kiut je.. macam kiut je.. hahahah..^^

    ReplyDelete
  5. hehe..macam comel jer, macam comel jer..memang comel Kam, anak beranak yang cun dan gojes!

    ReplyDelete
  6. Ni bukan 'macam' comel. Ni memang comell.

    ReplyDelete
  7. Apa pula Macam comel je! Comel2 semuanya

    ReplyDelete
  8. Mcm cute jer mcm tomei jer.....hihi
    Cantik plak gambar gitu kan kak...

    ReplyDelete
  9. adik tu lagi comel dari eja...sweeeeett jaaa..hehehhee...

    ReplyDelete
  10. salam kak kamsiah..

    hihi..lama cma tak mai dating ke tasik tepeng ni..winduuu :)
    comey anak beranak..

    dah ada gaya tuuu :)

    ReplyDelete
  11. Salam Kam,

    Wah, bergaya posing macam Eja ya! Berkaca mata hitam masing-masingnya di taman tasik Taiping ya! Suka pokok2 besarnya yang redup dan nyaman tu!

    ReplyDelete
  12. Amboi...lokasi yg sama, gaya yg xserupa....hehe
    Tapi tersangatlah comelnya :)

    ReplyDelete
  13. Comey nya yg pose ala-ala Eja tu Kamsiah...

    Memang boring menunggu ni kamsiah, nasib baik boleh posing2 ala-ala hindustan gitew :)

    ReplyDelete
  14. Oh..! Comel dan lawa anak beranak akk....:-)

    ReplyDelete
  15. cantik kan tempat ni buat photoshoot :)

    ReplyDelete
  16. macam comel jer..macam comel jer hehehe...cantik!

    ReplyDelete
  17. Sesekali mencari keceriaan bersama-sama anak dara dgn berposing...

    ReplyDelete
  18. Bukan lagi macam comel aje, memang dah confirm semuanya comey2 belaka....

    ReplyDelete
  19. Cantik n comei2.... sedondon lagi...

    ReplyDelete
  20. salam kak kam... cantik gambar2nya. tun xmengikuti perkembangan semasa, jd xtau nape semua pakat tulis 'mcm comel je' tu skrg.. hihi

    ReplyDelete
  21. wieee sedondon hehehe. Orang perempuan takper bosan2 nunggu boleh layan posing. Spek mata u olsss adalah trend sangat. hehehe comey belako.

    ReplyDelete
  22. salam kamsiah ..
    ingatkan datang ke bikeweek ni membonceng motor cik abang ..
    tk rugged la datang BW naik kete ..
    hu..hu...
    apapun satu posing2 yg menarik ...

    ReplyDelete
  23. salam sayang akak kamsiah.

    comelnye bebi bongsu akak tu.. :D..
    sweet.. kawai..

    ReplyDelete
  24. Salam Maal Hijrah untuk Kam sekeluarga.

    Cantik gambar2 yang diletakkan. Pemandangan dan model2nya juga cantik. Seronok dapat bersantai dengan anak-anak beginikan.

    ReplyDelete
  25. cantik gambar bertiga atas bangku tu.... semua mmg sporting bergambar, comel!

    ReplyDelete
  26. Macam comel aje..memang comel bukan macam lagi..nway cantik tempat ni...

    ReplyDelete
  27. Eja masa kanak2...hehe..
    Anak sulung akak dh abes belajar ke...sdg bercuti??

    ReplyDelete
  28. Kat Taiping ni ada jugak kolam air panas gini, kat jalan Trong..
    nak rendam kaki leh...nak mandi kolam pun boleh...nak tempah khas kolam pun boleh..utk tujuan perubatan jgk laa..

    Kat Ulu Legong ni mmg dia buat cantek...kan..cuma skang ni sy tengok lagi cantek laa sbb dia dh buat perubahan jgk..

    Kat Pengkalan Hulu pun ada satu. Jalan nak ke sempadan siam dh...tp tak best langsung masa sy pi dulu. Kolam dh laa tak menarik...dorang tak jaga.

    ReplyDelete
  29. Haa...tgk kak...problem sy bila nk komen kat blog akak ni dh datang balik. Sy klik komen kat entry akak gi kolam air panas tu..tetiba dia hilang..dan tukar page entry kat lake pulak, adeii. Mgkn kena kat sy sorang jer ni, huhu.

    Tasya tu kengkonon Eja masa zaman kanak2 laa, hehe..

    ReplyDelete
  30. cantik semua gmbar posingnya..paling comel si adik tula..kemain gaya eja..dengan specknya tak nak kalah.hehe

    ReplyDelete
  31. dak Adik sangat comel dengan cermin mata besar tu.. ;)

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.