18 December 2013

Balik Kampung

Inshaa ALLAH akan pulang ke kampung
pada 21 hb ni (sabtu)
sehingga X'mas

suasana kampung ku
tenang,damai dan sunyi
tak sanggup mandi pagi sbb sejuk
 

banyak objek dikampung
yg boleh dijadikan sasaran lensa kamera
-itik peliharaan ayah
-manggis dibelakang rumah
-kebun salak





48 comments:

  1. Selamat pulang ke kampung Kamsiah...bestnya buah-buahan tu :)

    ReplyDelete
  2. Kitew pun balik kg jugak. Musim doyan ni kena selalu balik kg. hehe...

    ReplyDelete
  3. Bestnya balik kampung....tenang dan damai jak kan kak (^_^)

    ReplyDelete
  4. seronoknyer balik kampung...rindu jugak nak balik kampung... apa yang pasti kat kampung suasanayer nyaman dan makan best2 tambah-tambah masakan mak.....

    ReplyDelete
  5. best nyer balik kampung… dah mula rindu dgn sign board tu… rindunya kat kampung halaman

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan kak..semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik..cantik gambar..:)

    ReplyDelete
  7. bestnya balik kampung!! semoga perjalanan selamat sampai..:)

    ReplyDelete
  8. Hehe..samalah kita Kam, rasa nak balik kampung juga cuti krismas ni, harap tiada aral melintang.

    Tengok bua-buahan tu yang tak tahan tu Kam, terbaik dari ladang.

    Semoga Allah permudahkan perjalanan Kam sekeluarga, selamat bercuti di kampung ye.

    ReplyDelete
  9. Semoga selamat sampai kedestinasi Kak..
    Happy holiday..

    ReplyDelete
  10. Apa yg pasti bau kampung kita pun terasa mendamaikan. Segar dan menghilang rasa rindu zaman masih tinggal di rumah sendiri dgn adik-beradik.

    ReplyDelete
  11. seronoknya dapat balik kampung kak...nanti jangan lupa update eh...x sabar nak baca ni...bestnya ada banyak itik..SA suka makan itik ...

    ReplyDelete
  12. Selamat balik kampung, berhati2 di jalan raya...

    ReplyDelete
  13. wah akak nak balik kampung ea bestnya..hati2 dalam perjalanan semoga selamat pergi dan balik..
    akak nak tanya pic buah yang terakhir tu buah apa ye ?

    ReplyDelete
  14. Salam kak kam.. kampung mama tun kat bachok ^^ dkt dgn jelawat, mmg best kalau balik kelantan, terasa aman dan damai.. tun pon blk kg jugak, umah skrg kt kemaman. balik sambung kemas umah, blom siap kemas lg lepas banjir aritu.

    ReplyDelete
  15. wah blk kg mmg bestlah.. moga selamat balik kg & kembali yer hati2 diperjalanan!

    ReplyDelete
  16. wah bestnya ! kat kg saya mmg sdg musim buah ni . semoga perjalanan pergi dan balik selamat .

    ReplyDelete
  17. alahai..seronoknya suasana kampung gini...kalau saya pun ada kampung secantik ni..alangkah beruntungnya. snap gambor banyak2 ye kak..

    ReplyDelete
  18. Selamat pulang ke kampung....
    saya baru je balik dari kampung di sebelah sempadan sana..

    ReplyDelete
  19. bestnya dapat pulang ke kg...saya pun dah lama tak kelik Bachok...

    ReplyDelete
  20. Passo per un saluto e per ammirare le belle foto che ci hai mostrato.
    Inco

    ReplyDelete
  21. salam singgah. suasana kampung lah yg terbaik. bila dok jauh ja, mesti teringat. apatah lagi bau kampung tu. aman sejuk ja. sebabnya kampung saya bawah bukit ^_^

    ReplyDelete
  22. Seronoknya kak.. semoga perjalanan akak selamat. Semoga gembira..

    ReplyDelete
  23. Meriah nyer kalau ada kampung macam ni .. masih suasana kampung.. ada buahan binatang peliharaan :D

    ReplyDelete
  24. bestnya kampung hakak
    akak ada ig tak, nak follow :)

    ReplyDelete
  25. windu kat kampung ooo cantik gambar kak...

    ReplyDelete
  26. Salam K.Kamsiah..

    wah..seronoknya balik kampung!
    selamat bercuti kak.. :)

    ReplyDelete
  27. selamat bercuti.. tengok gambar2 tu teruja dibuatnya.. rasa nak ikut sekali balik kampung dibuatnya.. hehehe.. ;)
    buah salak tu menarik perhatianlah..

    ReplyDelete
  28. wah, lama juga bercuti.takpala..sekali-sekala balik kampung yang jauh, kenala lama sikit, kalau tak, penat dalam perjalanan je kan

    ReplyDelete
  29. Selamat bercuti!!!

    Mmg best kampung macam tu...macam2 boleh di ambil gambar..hihih

    ReplyDelete
  30. Selamat balik kamponglah untuk Kam anak beranak dan selamat kembali ke rumah nanti.

    Cantiknya pemandangan di kampong Kam.

    ReplyDelete
  31. Wah bestnya blk kg...rindu nk blk kg jugak...huhuhu.....
    Akak org kelate ke?

    ReplyDelete
  32. akak ore kelate ko..sekali sekala balik ke kampung memang seronok..teringat zaman kecik2 yang menyeronokan..

    ReplyDelete
  33. Salam..selamat pulang ke kampung dan bercotiiiii

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum Kamsiah

    buah salak tu geram tengok nyer

    ReplyDelete
  35. Jeles tengok dia bailk kampung nih... Artie terlalu sibuk dengan urusan di butik Artie, nak balik pown kena skedul dengan hubby.. Nice views and shots.. jemput singgah www.artienatasha.com/blog yer...

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum

    Bestnyer berkampung kampung.. comel ler itik tu...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.