13 September 2015

Burger Warna Warni

Burger  warna warni ni
mula dibuka di Kulim awal tahun ni
anak2 dok ajak p beli
biasalah budak2 pantang ada sesuatu yg baru
nak ja dicubanya

pink burger

 saya sukakan tekstur rotinya
yg sangat lembut gitu

26 comments:

  1. besar bugger..hehehe burge king kah..
    macam2 warna kan..tak apa yg penting sedap dimakan dgn kopi panas..

    ReplyDelete
  2. tetap ada itik di kampung..kekal budaya memelihara itik..di kampung Etuza tak dengar ada yg pelihara itik ..bagus kampung kamsiah ni..masih ada

    ReplyDelete
  3. Daya tarikan ni..bila roti burger diwarna warnikan..

    ReplyDelete
  4. tetibe nak gi mcd beli burger je., hehe2

    burger kaler merah tu unik mak ;p

    ReplyDelete
  5. pink burger...rasa syg nk mkan sbb cantik hihih

    ReplyDelete
  6. ada warna pink je eh...biru ada x kak? kuning or merah ke

    ReplyDelete
  7. wow...meriahnya burger. dgr citer ada laksa tempurung kat Kulim. Akak dah try?

    ReplyDelete
  8. nampak menarik pula warna pink tu...
    tapi lebih percaya nak makan yg ori je kan.. hehehe...

    ReplyDelete
  9. kelainan..
    tapi kalau tak biasa, mesti tekak nak yang original jugak

    ReplyDelete
  10. sekarang ni banyak betol makanan yang berwarna warni kalau kat sini ada rt canai macam2 kaler..

    ReplyDelete
  11. ada kt kulim erk? kt mna akk...bleh la rietta pergi...nak cr kaler biru...hehehe...

    ReplyDelete
  12. ibu_suri suka makan burger kat depan jirat Cina, Penanti...

    ReplyDelete
  13. macam2 inovasi sekarang...tapi pink ni sinonim dengan strawberila kang ade yang ingat burger perisa strawberi hihi...

    ReplyDelete
  14. mcm2 ya sekarang ni..ingat ke setakat yang color hitam arang tu...

    ReplyDelete
  15. x berapa selera tgk burger warni waarni ni..hehhe

    salam perkenalan first time bw here

    ReplyDelete
  16. Sekarang ni burger pun colourful roti canai pun warna warni..macam2 cara nak cipta kelainan n tarik perhatian pelanggan

    ReplyDelete
  17. macam2 idea yer orang sekarang nak meniaga, ok la tu lain dari yang lain.

    ReplyDelete
  18. Unik dan menarik! Tapi takut pula nak makan makanan yang berwarna-warni nih. Maklumlah...pewarna sekarang ni banyak sangat guna campuran bahan kimia...huhu

    ReplyDelete
  19. Pinknya. Macam2 kan cara org cari rezki. Cari kelainan utk tarik minat pembeli..bagus2...

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.