02 September 2015

Peach Cheese Cake

Anak dara yg pulang bercuti sempena merdeka
sempat buatkan peach cheese cake ni

Saya kurang gemarkan cheese
so makan buah peach
yg sianak pulak tak sukakan buah peach
balance la tu,kan...

29 comments:

  1. Sedap dan lawa kek ni... saya kalau dapat kek keju mcm ni, mau tak ingat diet

    ReplyDelete
  2. pandai anak akak buat...tengok org buat macam senang je

    ReplyDelete
  3. Waa bestnya ..Lya pon suka gak kek keju camni kak

    ReplyDelete
  4. cantik gambar terang...memang remaja dan kana2 teruja nak makan..

    ReplyDelete
  5. SEDAPNYA..ADA BUAH PEACH ATAS KEK MENYELERAKAN...

    ReplyDelete
  6. cantiknya tgk cheese kek tuh kak... mcm kt kedai lak...

    ReplyDelete
  7. saya pun tak berapa gemar kek keju. orang penang kata... cepat nugai...

    ReplyDelete
  8. yummy....rajin anak dara akk...pndai plak tu....sama mcm ibunya....

    ReplyDelete
  9. PS : maaf,lpa plak...rietta ada terbaca dblog siapa ntah dah lpa, laksa tempurung di kulim...dekat mana yea...cdgnya sabtu ni nak ke kulim...

    ReplyDelete
  10. Kalau akak tak kata ianya dibuat, mesti saya ingatkan beli kat kedai kek...

    ReplyDelete
  11. Saya suka kesemua elemen pada kek tu.. ;)

    ReplyDelete
  12. Bunda pun layan jugak cheese kek ni....tapi sendiri tak pandai buat...biasanyer beli ajer...kadang anak ada gak buat atau adik buat kan....

    Bunda hanya ngap jer lah...hihi..

    ReplyDelete
  13. saya bukan penggemar makanan manis macam kek atau coklat. tapi kalau kek buah, memang boleh repeat berkali-kali.

    *saya ada buat bidaan dalam entri terbaru, sila la kalau nak join...

    ReplyDelete
  14. Adillah tu.. ada yg makan peach ada yg makan kek cheesenya
    Kalau kakak suka dua-dua:)

    ReplyDelete
  15. salam kamsiah ..
    klu bagi kat saya, kesemua sy makan licin ..
    tk ada balen2 lg ...
    pandai anak buat ..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..

    So sweet anak dan ibu ni..
    Pandai anak Kak Kamsiah baking..

    ReplyDelete
  17. wowwww sedappp nye menarik mengancam rsa nya pasti sedap kn

    ReplyDelete
  18. Menggoda sungguh..

    Klu dh namanya cheese mmg peberet sy.yummy

    ReplyDelete
  19. Aiseyhmannnn. Sangatttt menyelerakannn okey

    ReplyDelete
  20. wah sedap nampak....kalau dapat rasa lagi sedap rasanya

    ReplyDelete
  21. moga jadi chef handalan..dan solehah

    ReplyDelete
  22. sedapnya nye kak..kalau JM suka kedua-duanya

    ReplyDelete
  23. x lama lagi leh buka bakery or restaurant sbb pakar bab masak memasak ni

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.