28 September 2015

Keropok Lekor Bercheese

Petang semalam..semasa dalam perjalanan balik dari Tesco
singgah membeli keropok lekor cheese ni
Alisya Lekor Ball Cheese
Sebenarnya ia adalah bisness adik kpd biras saya

RM5=5 ketul lekor ball cheese ni
ada sedikit kentang goreng

 yg ni katanya popia cheese

17 comments:

  1. Cmana rasanya...terperasan jgk ada gerai jual keropok cheese di kelantan

    ReplyDelete
  2. Sekarang ni macam2 makanan yang ber'cheese' ado. Bila ada cheese ajer, hargonya naik bergando2!

    ReplyDelete
  3. ehehe skrang semua nak ada cheese =)
    inovasi..

    ReplyDelete
  4. Asalm kpda semua, saya ni Etuza guna gmail ank etuza irfan untuk aktifkan lenovo line internet.Kalau nak ke blog pergi ke madey09.blogspot.com ya.
    Wah terasa nak pergi membeli apakn daya jauh hehe.mau buat ja lah ..cantik post gmbar intersting.Jemput ke blog baca2 mana2 yg di sukai ya..

    ReplyDelete
  5. Wah...ada chesse...kreatif...sedap tu....boleh promote kat adik saya....kat sungai petani ker ni...? area mana

    ReplyDelete
  6. camne rupe isinyer popia cheese tuh kak.... kopok leko cheese tuh biasa jgk dego tp tak penah cube....

    ReplyDelete
  7. ada drop kopmen kat sini. Tak apa lah line kot tak power..masa Etuza catat..
    semoga perniagaan ni maju ke hadapan tahniah memberi sokongan ..

    ReplyDelete
  8. Salam singgah sini sis.....sedapnya...terliur tengok cheese yang melipah2 tu...diana ni pengemar cheese sis...hihi

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.