09 September 2015

Chef DiDapur..

Tiap kali dia berada didapur MSU
dia pasti akan berkongsi apa yg dimasaknya
Ketika masak bakso katanya

memasak nasi padang katanya
 
memasak nasi briyani katanya

briyani lagi

memasak capati katanya

memasak nasi dagang katanya
sekadar berkongsi...

31 comments:

  1. Anak kakcik belum pernah berkongsi gambar masakannya di dapur MSU. Awal2 dulu ada juga dia bawa balik hasil masakan tapi sekarang dah tiada lagi...

    ReplyDelete
  2. whooaa... memang sedapp dan tertarik ni.l hihi..

    ReplyDelete
  3. slurp meleleh air liur..

    kak..cantik anak dara...wajah lembut

    ReplyDelete
  4. Alahai.. chefnya dah la lawa.. masakannya semua nampak menyelerakan... untungla akak..

    ReplyDelete
  5. Hujan memanjang kat sini...tengok2 gambar capati tu...rasa lapar terus...

    ReplyDelete
  6. untung ada chef di dapur rajin masak yg enak cantik manis pulla tu...

    ReplyDelete
  7. seronoknya pandai memasak...

    untung suaminya nanti...
    untung ibunya juga...
    untung anak-anak nanti...

    ReplyDelete
  8. Rasa macam nak mintak buatkan sepinggan dua utk saya.. hehehe.. MSU bukan jauh mana dari rumah sy.. ;)

    ReplyDelete
  9. Asalam..wah hebatnya chef muda yang berbakat..semua hidangan menyelerakan..tahnia, boleh buka restoran

    ReplyDelete
  10. salam kak, harap sehat semuanya..
    wah seronoknya ade anak dara yg pandai masak...lps nie akak cuma perlu order jer..jeje

    ReplyDelete
  11. canriknya anak akak :) tahniah chef yang pandai memasak pelbagai resepi:)

    ReplyDelete
  12. mnis anak dara akk...pndai masak mcm maknya...

    ReplyDelete
  13. Beruntungnya siapa yg dipilih menjadi suaminya nanti, makan sedap2 selalu...

    ReplyDelete
  14. senang ada chef...comei plk tu...sejuk mata mama...hehehe

    ReplyDelete
  15. Seronoknya dapat bereksperiment kat dapur macam tu. Untung Kak Kam nanti mesti anak pandai masak.

    ReplyDelete
  16. Kalau ada restoran nak datang makan lah nampaknya hehe

    ReplyDelete

  17. seronoknya dapat share food pics. so bila di kitchen mak n anak dok beradu masak ye..

    ReplyDelete
  18. Kalau chef yang memasak bukan sahaja sedap tetapi cara hidangan dan hiasan pun amat kreatif dan menyelerakan!

    ReplyDelete
  19. best nyer jadi chef..macam2 leh masak

    ReplyDelete
  20. seronok nya kak Kam ada anak ambil course kulinari ni...yg penting perlu ada minat kan

    ReplyDelete
  21. untung tau..kalau nk mkn just order je..anak boleh masak kan..western, eastern mesti semua leh masak...bestnya

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.