30 September 2015

Syukur Alhamdulillah...

Semalam..29/9..
genap usia perkahwinan saya yg ke 24 tahun
Syukur padaMU Ya ALLAH
Kau satukanlah hati kami suami isteri dgn kasih sayangMU

Dan 'hadiah' yg bermakna turut hadir
setelah menamatkan praktikal pada pertengahan bulan 8 lps
anak lelaki saya ditawarkan pekerjaan oleh IBM Cyberjaya
mula kerja Isnin depan


Insya ALLAH kami akan ke majlis konvonya pada 18 hb nanti di UMP Gambang,Pahang

Maka nikmat Tuhan kamu manakah yang kamu dustakan?

23 comments:

  1. Selamat ulang tahun perkahwinan kamsiah,semoga kebahagian hingga ke Jannah.
    Tahniah juga untuk kamsiah.

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak dan anak.. selamat ulamg tahun juga.. moga kebahagian ini akan berkekalan

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... sebagai ibu kakak pun dpt merasakan kelegaan bila satu-satu anak kita berjaya.

    Wah.. dah 24 tahun! Happy anniversary juga dari kakak.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...
    tahniah tuk badri n selamat ulang tahun kak...tak sia2 pengorbanan selama ini...:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah... tahniah..
    selamat ulangtahun perkahwinan.

    semoga kekal bahagia hingga ke syurga.. AAmiin..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Kamsiah! Semoga anak bujang tu sukses juga di alam pekerjaan nanti...

    ReplyDelete
  7. Tahniah Atas 2 berita gembira itu.. :)

    Zura tumpang happy~

    ReplyDelete
  8. tahniah kak sempena ulangtahun perkahwinan dan tahniah juga buat anak kak kamsiah ,alhamdulillah.

    ReplyDelete
  9. tahniah... bukan mudah pertahankan tempoh perkahwinan sekiaan lama...

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... Syukur. Semoga bahagia, diberkati dan kekal berkekalan hingga ke jannah.

    Hadiah dari saya.... Terima kasih di atas sokongan dan amat2 menghargainya. Blog ini tersenarai di My Bloglist :)

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Ulangtahun kak..
    Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    Tahniah juga buat Badri.. ;)

    ReplyDelete
  12. tahniah Kamsiah..life is indeed a journey. full of surprises too.

    ReplyDelete
  13. Happy anniversary Kam, moga bahagia berkekalan ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  14. happy belated anniversary Kam smoga sampai keujung usia bahagia nya ya

    ReplyDelete
  15. Asalam Syukur hingga ke nafas ini. Tahnia kita wajib ucapkan syukur kepadaNya ..tahnia ya

    ReplyDelete
  16. Ada komen kemarin ..agaknya tak kuat line atau lupa Etuza tekan publis tu

    ReplyDelete
  17. tahniah makk., ;p

    dh lama x pakai komputer IBM ., hehe2

    ReplyDelete
  18. selamata ulang tahun perkhawinan kak..semoga ikatan terjalin bertambah erat..amin

    tahniah buat anak akak..alhamdulilah..syukur

    ReplyDelete
  19. Happy anniversary ke-24,Cikna baru 2mggu 4hari..... Dh smpi gambang jgn lupa g gambang water park hotel kat sana pun best2 jgk....;-)

    ReplyDelete
  20. Allahmdulillah... selamat ulang tahun perkahwinan sis...
    semoga anak sis berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  21. Happy Wedding Anniversary dan tahniah utk anak,cepatnya dah graduate dan dapat kerja.

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.