01 September 2015

Sambutan 'Mega Birthday'




Hampir setiap tahun
anak cucu,cicit ,menantu mak mertua saya ni
akan mengadakan sambutan hari lahir serentak
oleh sebab ramai yg lahir pada bulan 8
maka 31 hb dipilih utkmengadakan majlis makan2 ni
tambahan plak cuti sempena merdeka
semua boleh menghadirkan diri..


Memperkenalkan tuan rumah a.k.a biras saya
yg kanan sekali tu
senyum  menyambut tetamu


yg Pretty tu mak mertua saya
bersama adiknya
saaporting pulak bila disuruh berposig


Marilah menerjah sudut kegemaran budak2 ni





 hahaha..tak muat nak tulis nama semua yg sambut harijadi bulan 8








 




oleh sebab ramainya adik beradik,ipar dsuai,anak2 saudara
makan makanan yg dibawa jugak banyak jenis
 



 antara yg sempat ditangkap lensa kamera


25 comments:

  1. untung mak mertua....dapat menantu, anak, cucu yang baik & sporting

    ReplyDelete
  2. meriahnya kak Kam..dia bila nenek-nenek pun sporting, memang best! selamat harihjadi untuk semua birthday gurls n boys..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari merdaka Kamsiah..
    Bestnya tengok.. meriah..
    Juadah pun sungguh menyelerakan..
    Selamat hari lahir bagi yg menyambut hari kelahiran tu..

    ReplyDelete
  4. waaa.. meriahnyaa..
    selamat heri jadi pada yang menyambutnya.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. waaa..best nyer..mesti gamat kan suasana sambut bday ramai2..

    ReplyDelete
  6. Ramainya yg sambut bezday...meriah dgn mknn ,mertua pulak sporting berposing.

    ReplyDelete
  7. wah jamakkan semua ye birthday ahli keluarga..

    ReplyDelete
  8. Selamat hari merdeka dan happy birthday untuk yang menyambutnya..



    ReplyDelete
  9. Mak ai banyaknyaaaa! Celebrate sekali utk ramai-ramai mestilah meriah:)
    Kakak tengah lapar pulak ni mengalahkan puasa sebab tak makan lunch tadi

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Lahir buat semuanya.. ;)

    psstt: Kak.. yang gambar pertama berbaju pink sedang dudung baby tu eerrr.. Cikgu Norhaslina ke..?

    ReplyDelete
  11. ya lah nampak sangat meriah macam2 corak coklat yg bergaya dgn tema merdeka..selamat hari lahir yang menyambut ya

    ReplyDelete
  12. seronoknyer compom meriah... mcm2 makann ada....

    ReplyDelete
  13. wah...meriahnya...festime tgk sambutan b/day mega ni....tahniah..

    ReplyDelete
  14. Wah meriahnyer majlis ..Makanan pon macam2ada ..Seron ok tengok hehhee

    ReplyDelete
  15. meriahnya....seronok kan bila dapat berkumpul ramai2 mcm ni

    ReplyDelete
  16. Wah ceria dan meriah sekali! Memang Mega lah! Mesti riuh rendah majlis tu!
    Makanan juga sungguh menyelerakan!

    ReplyDelete
  17. dtang ke laman Etuza ya ada paparan kek koleksi gambar kek..

    ReplyDelete
  18. tersilap buka blog waktu malam....asyik nampak makanan...laparrr

    ReplyDelete
  19. meriah nya...ramai yg sambut birthday on ogos ye

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.