29 August 2013

Bukan Kerana Nora Danish..

Bukan kerana terpengaruh
dgn ND sbg duta Dunia Herb's
tp kerana selesa mengunakannya
dah tua2 ni
lenguh sana,lenguh sini..
silap makan sikit,berangin satu badan...

Dan Tanaka ni dibeli di Kelantan tempohari
bg yg tak tau apa TANAKA ni

** Bedak ini boleh digunakan untuk semua jenis kulit 
- berjerawat, sensitif, normal atau berminyak.
 Sesuai untuk lelaki dan wanita sama ada dewasa atau kanak-kanak.

** Boleh merawat kegatalan dan dijadikan scrub 
seluruh badan untuk menghilangkan kotoran, daki dan sel2 mati.

* Bedak tanaka - 
amalan warisan keluarga Nora Danish yang berasal dari Myanmar, 
kini mereka berkongsi rahsia dengan memasarkannya ke Malaysia..

kat internet saya tgk ianya dijual antara RM25-35
di Kelantan,saya membelinya dgn harga rm10 ja

26 comments:

  1. Murahnya..? Sy pun beli tanaka dengan harga rm30 :(

    ReplyDelete
  2. murahnya, beli banyak tak? teringin nak cuba

    ReplyDelete
  3. lotion mustajab memang dah biasa guna dan memang best, tapi tanaka belum pernah cuba lagi...

    ReplyDelete
  4. brg yg baik mesti cepat jer keluar yg tiruan. tu yg sy takut. bedak tanaka ni dalam bentuk talkum ye Kak Kamsiah?

    ReplyDelete
  5. Patut la lawo lawo kulit depa tu ek, saya pun ingat2 lupa jer bedak Tanaka ni hihihi. DUlu selalu pakai bedak sejuk dalam bekas petak hijau yg keras tu.

    ReplyDelete
  6. Dapat dua TANAKA tu bila beli di Kelantan ye Kamsiah... akak tak cuba lagi bedak ni...

    ReplyDelete
  7. but seriusly KA pun guna losyen ni , mmg best kan !

    ReplyDelete
  8. Saya pun suka mustajab tu kak...

    Terasa nk cuba tanaka..murahnya kak...ade kawan jual rm35...ada lebih x...boleh beli. .hehe

    ReplyDelete
  9. selalu jugak lenguh2 nak cubalah lotion mustajab tu..
    tanaka tu tak pernah beli lagi, tapi pernah dapat free gift bedak dalam bekas hijau tu.. (tak reti pakai :P sebab arahan dalam tulisan Myammar kot.)

    ReplyDelete
  10. ooo..patut tgk skrg glamer benda ni..tak pernah cuba ag tanaka ni..hehe

    ReplyDelete
  11. saya tak pernah cuba lagi bedak Tanaka.

    ReplyDelete
  12. anak saya dok guna bdak ni.saya blum brani cuba..

    ReplyDelete
  13. dua2 bnda tu pun dana guna kak... yg mustajab tuh dana suke warna hijau ngn biru... adik2 pakai yg merah hot cili tuh...
    tanaka tuh dana pakai yg warna hijau tuh...bt scrub mlm2

    ReplyDelete
  14. Aina ada jugak satu bedak tanaka tu yang putih berbau jasmin.

    ReplyDelete
  15. saya pun guna mustajab ni especially time tgh datang bulan. sapu kat perut ngan pinggang selesa terus. :-)

    bedak tanaka ni pun saya beli rm15 je dari kawan. buat bedak sejuk malam2. hihihi

    ReplyDelete
  16. apa salahnya kamsiah..
    saya pun teringin cantik seperti nora danish, heee..

    ReplyDelete
  17. masih guna bedak sejuk beras,..huhu..budak2 ofis dok promote bedak tanaka, rasa nak try juga..

    ReplyDelete
  18. Ramai yg kata losyen mustajab tue bagus..igt nk kena try jugak la.. ;)

    ReplyDelete
  19. dulu prnh guna losyen mustajab nih.. pastu bertukar pd losyen halia yusmira, lg panas...

    ReplyDelete
  20. losyen mustajab tu best bila pakai.. especially tang letak kat perut.
    ermm bedak tanaka tu saya pernah dgr mmg mahal kalau org jual online berbanding dgn harga yg kak Kamsiah beli tu

    ReplyDelete
  21. Eehhh...murahnya bedak tanaka yg akk beli....tapi jauh la pula klu rietta nk pergi...hehehe...

    ReplyDelete
  22. Losyen mustajab tu saya pun suka pakai.. Masa letih lenguh boleh rasa lga...

    Bedak tanaka tak penah try lagi.. Murah pula beli di KB...banyak ambil untung peniaga kat KL ni...

    ReplyDelete
  23. salam K.Kamsiah..

    hihi..produk terlaris dipasaran..
    thanaka ni sblm glamer rm5 je sebekas.. huhuhu

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.