14 August 2013

Tengku Mahkota Kelantan Endurance Training Centre


Ditempat saya,nun dikelantan
kawasan ni dipanggil ladang kuda raja

ya..ianya milik Tengku Mahkota Kelantan
merangkap Timbalan Ynag Dipertuan Agong sekarang

ia terletak hanya beberapa kilometer dari rumah ayah saya
dan bila melalui kawasan ni
ralit melihat kuda dan binatang2 lain seperti rusa

(semua gambar diambil dari dalam kereta yg bergerak)






18 comments:

  1. salam sis kamsiah.
    Menarik tu..


    P/s
    Ada lagi sis..kuih raya kt umah ta..sis pekabar?

    ReplyDelete
  2. kalau anak2 tengok pasti dorang teruja.. ;)

    ReplyDelete
  3. Baru tahu tempat sebegini. Dulu pernah gi kelantan masa kecik2...

    ReplyDelete
  4. first time ever dengar tentang tengku mahkota kelantan endurance training centre ni, macam nak lihat dengan lebih lagi apa yang ada di sana...

    *Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin...

    ReplyDelete
  5. rasa nk blk kg semula la tgk kwsn bendang tuh..

    ReplyDelete
  6. Assalam kak..

    lama Maiza tak aktif blogger... lama gak tak p Kelate! hehe

    ReplyDelete
  7. syioknyer kalau boleh masuk situ... eh dah lama akak tak ke kelantan.. rindu bertandang lagi..

    ReplyDelete
  8. cantik viewnya Kam, saujana mata memandang.

    ReplyDelete
  9. wauuuuu terkesima sekejap tgk permandangan...

    ReplyDelete
  10. bestnye...rietta xpernah pergi situ...tetiba jerr rietta berangan nak nek kuda...ekekeke...

    ReplyDelete
  11. Salam K.Kamsiah..

    mendamaikan tgk hijau2 tu.. :)

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.