04 October 2013

Cbox Ke Busuk

Dah letak title
Bukan Tempat Letak Iklan
tp amat menjadi2
seolah2 perli saya pulak

Masalahnya,saya lupa username dan password cbox ni
utk delete dan banned segala bagai

sebahagian iklan yg menyakitkan mata dan hati


Dulu pernah letak chatbox oleh Busuk ni
nama ja busuk tp ianya tak busuk ok..
nasib baik setelah mencuba berbagai username dan password
berjaya masuk ke Busuk ni
yg ni senang admin nak delete
msg2 yg tak dikehendaki..

kalau Busuk ni pun penuh dgn iklan tak diundang
chatbox akan dihapuskan  
tak payah letak terus

36 comments:

  1. Rimas mcm ni kan? Saya pun xtau mcm mana nk tolong sebab mmg xpandai install benda ni pun..

    ReplyDelete
  2. Berderet iklan tu Kam, mau tak berserabut, ummi yang bisnes ni pun tak suka letak iklan sebarang2 kat CBox orang lain.

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat Kamsiah,

    Akak tak reti pulak buat benda2 ni semua... dah tulis bukan utk iklan, mengapa tulis disitu juga ye....

    ReplyDelete
  4. Salam, Kak Kam...
    Sy dah lama delete.. rasa semak, hehe

    ReplyDelete
  5. kak, mcm mana nak clearkan semua iklan2 tu?? boleh ke kalau nak block diorang dari letakkan iklan2?

    ReplyDelete
  6. tak pernah guna yang seangkatan dengannya..

    ReplyDelete
  7. sebab tu la saya tak suka pakai cbox....hehe

    ReplyDelete
  8. salam akak...dah lama saya tak guna cbox ni. dulu2 selalu bw guna cbox

    ReplyDelete
  9. Kalau saya iklan jual barang saya ok je.asal jangan iklan yang klik2 20 sen tu.itu menipu namanya..


    Iklan jual ubat ke, jual kain ke saya tak kisah.percuma saya bagi.hehheh

    ReplyDelete
  10. tu dia...sampai lupa password, hehe. Lain kali tulis kat buku nota kak..mcm sy ni pun kkdg lupa jgk sbb byk benar mende nk kena ada username ngan pasword, hehe..

    Iklan tu kak selalunya dorang bkn masuk pun blog kita. Dorang guna system yg boleh dihantar ke seberapa byk blog yg dorang dh random. Kalo tgk link dorang tu...bkn dari add http asal website dorang pun.
    Tp ada jgk laa blog bisnes yg mmg masuk situ taruk link utk iklan.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Kamsiah

    saya pun rasa rimas juga

    ReplyDelete
  12. zara pun payah nak ingat kata laluan ni..adoiii..

    ReplyDelete
  13. sbb tu kite x letak chatbox sbb spam2 mcm ni la. huhu

    ReplyDelete
  14. busuk ni orng malaysia buat.. kawan kepada saya yg buat.. heehe.. sokonglah beliau.. akan wa sampaikan amaran keras kalau iklan ada kat chat busuk nanti.. hehe

    ReplyDelete
  15. sy yg malas letak chatbox nie sbb byk sgt spam yg menyinggah

    ReplyDelete
  16. Blog saya tak ada pun chat box.... macam tak sesuai jer blog hingusan mcm saya ni nk ada chatbox. hehehe... ada ke yang nak chat?

    ReplyDelete
  17. dulu pernah ada chatbox, tpi bila virus menyerang berpunca dr situ, terus je delate

    ReplyDelete
  18. diorang cari blog yang dah femes je.. nak buat iklan percuma je kan?

    ReplyDelete
  19. dua-dua pun tak ada kak, belum sebab godek lagi camana nak install kat blog nih..hihi

    ReplyDelete
  20. dah bagi kemudahan salah guna lak diorg nih pun..haishhh

    ReplyDelete
  21. Mmg seelok eloknya tak yah letak caht box ni kak...banyak spammer & kaki iklan menempek

    ReplyDelete
  22. wah .. pengiklan2 dari indon pun letak juga yer ..
    sib baik blog aby tk letak Cbox tu ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
  23. singgah sini

    isi tabung nuffnang

    http://www.noormalashahar.com.my

    ReplyDelete
  24. samalah yang terjadi kat KN pun...dah puas karang msg menyatakan bukan tempat utk beriklan..dengan bahasa manis lagi, pun tak jalan jugak..kalu kita gunakan bahasa kesat nanti tak tau macam mana...tak reti bahasa kot agaknya!!

    ReplyDelete
  25. takde cara nak retrieve balik ke password? atau remove je terus from blog ke?

    ReplyDelete
  26. salam kak..intan pon tatau camner nak tolong.

    ni intan blog cik intan berlian..intan ada buat bisnes dengan anak saudara..bisnes kibas...kalau ada masa bole follow back..tq kak

    ReplyDelete
  27. Pisang emas dibawa belayar
    Masak sebiji diatas peti
    ...hehe ummi singgah bukan nak berpantun, just nak bagitau pisang yang ummi guna tu pisang emas. Boleh je guna pisang lain Kam, asalkan jangan masak lama sangat, bila lembik tak sedap.

    ReplyDelete
  28. banyaknya iklan..mmng mnyakitkan mata....

    ReplyDelete
  29. Org otak bisnes ni tak kira peluang besar atau peluang kecik, dia akan terus terjah....

    ReplyDelete
  30. Selama IM guna Saybox, ini kali pertama iklan masuk. Nak delete tak boleh la pulak...

    ReplyDelete
  31. Belum ada rasa kepentingan utk letak shoutbox ni...akan datang, mungkin...

    ReplyDelete
  32. Hehe...yelahkan KN....semskin galak pulak mereka letak!

    ReplyDelete
  33. Tumpang iklan tuan admin: JOM TUKAR simkad anda sambil menjana pendapatan layari www.produktoneexcel.webs.com

    SMS @ whatsapp: 0132763750

    ReplyDelete



• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •
Terimakasih...komen anda amat dihargai..
●▬▬▬▬▬▬▬▬❤Kamsiah❤▬▬▬▬▬▬▬▬●

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2017 Kamsiah Yusoff. All Rights Reserved. Designed by Cik Nurfarah.